Szekeres Viktor

Új szupervetélkedőt indít a TV2

November 29-én indul a TV2 új napi vetélkedője, A 40 milliós játszma, melynek műsorvezetőjéről egyelőre hallgat a csatorna, azonban minden bizonnyal a régóta pihenő Vágó Istvánt fogják bevetni.

A TV2 november 29-től új vetélkedőt indít el, melyben a címe A 40 milliós játszma lesz, a főnyereménye pedig természetesen 40 millió forint. A játék várhatóan a kifutó és az RTL Klubot folyamatosan elnáspángoló Ezek megőrültek! helyén indítja el a csatorna, így este 7 óra után minden hétköznap lehet majd azon izgulni, hogy az éppen aktuális páros megnyeri-e a hatalmas nyereményt.


A vadonatúj game show-különlegessége, hogy élőben kerül képernyőre. A formátum eddig már hat országban bizonyított, a TV2 sajtóközleménye szerint "óriási sikereket könyvelhetett el és minden nézettségi rekordot megdöntött". A 40 milliós játszmában a játékospárok 40 millió forintot kapnak készpénzben, kizárólag a tudásukon múlik, mennyivel távoznak a stúdióból. Egész életüket megváltoztathatják, ha képesek megtartani az összeget, ám ha rosszul válaszolnak, pillanatok alatt milliókat veszíthetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #21
    Az ellentábor is nézni szokta :)
    Amúgy felesleges az tábor-ellentáborozgatás, mindenki nézze azt, ami neki kedves.

    (én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy azért, mert az első adás megverte a VV-t, messzemenő következtetéseket nem lehet/szabad levonni. Sem a kvíz, sem VV minőségéről, mert (várhatóan) mindkettő nézettsége bőven fog még változni.)
  • Megtörhetetlen #20
    Najó, de perpill a VV-nek van ellentábora aki generálni fogja a negatív híreket és valljuk be az nem szól valami sokról, semmi értelem csak egymás fúrása... Míg a kvízeknek ellentábora sosincs csak max olyanok akik nem nézik. Ellenben sokan szeretnek gondolkodni és a gondolkodó réteg tutira a kvízt fogja nézni...
    Meg aki Rákóczi ellen van annak csak annyit hogy nézheti a Stohl Bucit is....
  • bippo #19
    Azt azért tegyük hozzá, hogy a kvíznek ez volt a nyitóadása, így érthető a magas nézettség. Ez pár adás után beáll/lecseng.
    VV-nek meg majd akkor lesz igazán nézettsége, ha bent lesz mindenki, jönnek a botrányok. Eddig 2 adást láttam abból, elég lapos azért. Még csak most fut ki.

    Szóval így most előre kb. lehetetlen megjósolni, melyik lesz a "győztes" a kettő közül.
  • missxy #18
    Megnéztem az első adást, szerintem nem sikerült rosszul. Bár kicsit sok az időhúzás benne, de legalább valami értelmes műsor végre. És nem a Vágó vezeti. Szabályok gondolom most már mindenki számára kiderültek. És csak mellékesen jegyzem meg, hogy nézettségben simán megverte a VV-t. Ezen persze nem is csodálkozom. Végre nem kell ilyen szarokat nézni, hanem van helyette más színvonalasabb műsor. Szerintem most eláshatja majd a VV-t az RTL mert senki nem lesz rá kíváncsi. Nem értem miért kell egy "lerágott csont" műsort újra elindítani. Mindenesetre ez az új kvízműsor elnyerte a tetszésem...
  • kalaposkan #17
    Régóta várom már Vágó visszatérését, remélem most nem lesz bukta ez a vetélkedő, mint a korábbi hasonló próbálkozása, eléggé hiányzik már a kínálatból egy műveltségre épülő műsor, mert már idejét sem tudom, mikor volt utoljára hasonló tartósan műsoron.
    Egyébként arról lehet tudni valamit, hogy pontosan hogyan zajlik majd a játék? Hogyan csökken a pénzük? Milyen kapcsolatban lesznek a játékosok? Egymással? Egymás ellen? Meg úgy általában mit lehet még tudni a formátumról? (Nyilván lehet tudni, hiszen a leírás szerint külföldről veszik)
    Kíváncsi vagyok az élő adás milyen hatással lesz, mert a vetélkedőknél annyira nem tudtam volna megmondani eddig sem, hogy vajon honnan és mennyit vágtak ki... Mindenesetre akkor gondolom időkorlát is van, mert nem lenne szerencsés naponta visszahívogatni az embereket, attól függően, hogy meddig jutottak éppen...
  • winnie #16
    főleg, hogy én azt írtam, hogy "általában", mi történik:)
  • Etinger #15
    +/- 1-2 toldalék :) Késő van...
  • Etinger #14
    Bár nem nekem szólt a válasz, de ez hogy jön ide? :) Az, hogy esetleg ez az erősen összeesküvés elméletere hajazó dolog megtörtént, egy dolog... Azonban a nyereményadó egy hivatalosan adó, melynek mértéke is meg lett ugyanúgy hivatalos keretek közt szabva. Az, hogy melyik vetélkedő hogyan építi be ezt a nyereménybe, az változó.... van ahol előbb, van ahol utóbb kerül kifizetésre... de végül is mindegy is, a válaszod absz irreleváns a témával kapcsolatban...
  • l300d #13
    winnie alias viktor. Volta mar ra peld pl nemetorszagban hogy kviz jateknal szerzodest irattak ala a jatekosokkal hogy kapsz iksz osszeget oszt mind1 mennyit nyersz megkapod a penzed a musorert es mehetsz haza:) szoval nem kell okoskodni te egyetemet vegzett viktor:)
  • hajnaltores #12
    Kíváncsi vagyok, mija' faszé vagy kíváncsi Ricsikém te erre!