Szekeres Viktor

Megvan az amerikai Tetovált lány főszereplője

Két pletykából egy beigazolódott, valóban Daniel Craig lesz a Millennium-trilógia amerikai adaptációjának főszereplője. A tetovált lány forgatása nemsokára kezdődik, s ez azt is jelenti, hogy az új James Bond-filmre még sokat kell várni.

Nagyjából egy hónapja röppent fel a pletyka, hogy Daniel Craig fogja alakítani Mikael Blomkvistet David Fincher feldolgozáskrimijében, a Tetovált lányban, de a megerősítés csak tegnap érkezett meg. (A másik főszerepre hasonlóképpen felröppent egy pletyka, mely Carey Mullligant jelölte meg női főhősnek, azonban ezt pár napja hamvában fojtották el.) Ezek szerint az angol színész aláírta három filmre szóló szerződését a remake-et gyártó stúdióval, vagyis ő lesz a főszereplője a Tetovált lány, A lány, aki tűzzel játszott és A kártyavár összedől amerikai verziójának.


A Stieg Larsson-féle Millennium-trilógiát nem kisebb név fogja adaptálni, mint Steve Zaillian, aki korábban olyan filmeket írt, mint a Schindler listája, a Mission: Impossible, a New York királya és az Amerikai gengszter. A nálunk pár hete bemutatott eredeti, svéd alkotás új verziója, melyet a tervek szerint Svédországban készítenének, svéd karakterekkel, 2011. december 21-én kerül bemutatásra Amerikában. Az első Tetovált lány-film világszerte már több mint 100 millió dollár bevételt hozott és Amerikában is nagyon sikeresnek számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    De nem jó színész, így semmit...
  • Mister #2
    Egy jó színész bármit... :D
  • sanyicks #1
    azt hittem daniel craig lesz a tetovált lány :D fura lett volna