Szekeres Viktor

Így fog kinézni az amerikai Tetovált lány

Az első képek után ismét megnézhetjük magunknak, hogy fog kinézni az amerikai karrierbe kezdő Noomi Rapace "helyettese" Rooney Mara a Tetovált lány David Fincher-féle feldolgozásában.

Megérkeztek az újabb lesifotók Rooney Maráról, aki Lisbeth Salandert fogja alakítani A tetovált lány amerikai verziójában. Az első pillantásra csak tipikus, európai sikerfilmet feldolgozó hollywoodi produkciónak tűnő alkotás azért tűnik mindenképp ígéretesnek, mert korunk egyik legjobb és legelismertebb rendezője készíti el, David Fincher.


Ráadásul arról sem szabad megfeledkezünk, hogy Stieg Larsson Millennium-trilógiájának első részét Fincher többek között svéd színészek részvételével, Svédországban fogja forgatni. Rooney Mara mellett olyan, svéd származású résztvevők lesznek a remake-ben, mint Max Von Sydow vagy Stellan Skarsgard. Mellettük Daniel Craig, Joely Richardson, Christopher Plummer és Robin Wright Penn számít ismertebb névnek. (A többi, Rooney Maráról készült képet itt lehet megnézni.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ilmi6 #5
    A cikk tetszett.
    De erre tényleg szükség van? Ezek a remake-ek olyanok, mint az RTL-klubbos szinkronok.

    Remélem legalább annyira "átdolgozzák" mint a BellaMarta-t NoReservation címen. (még a szinkront sem kellett átírni annyira egy-egyben)

    Az átírásokkal amerika már sokat bukott erkölcsileg, de náluk csak a $ számít.
    Ház a tónál és Vanilia égbolt is jó filmek, de az eredeti mindkettő esetén klasszissal jobb.
  • ffxi #4
    Két Mara lányt bevállalnám :D
  • FL Zoli #3

    "Így fog kinézni az amerikai Tetovált lány"

    s ott egy baseballsapkás szakállas fickó

    ez most jólesett...hjajj
  • Al Ashrad #2
    A testvére szebb, de ő is szép csaj. Viszont még kezdő színésznő, egyből ezt a szerepet rábízni... érdekes. Az előző csajnak jobban állt a szerep amúgy.
  • IMYke2.0.0.0 #1