Szekeres Viktor

Az első fényképek az új Moby Dick-filmből

Amerikában már novemberben boltokba kerül az új Moby Dick film, nálunk azonban minden bizonnyal csak tavasszal láthatjuk a modernizált végeredményt valamelyik országos kereskedelmi csatornán. Addig is: képek.

A The Asylum stúdió honlapján tájékoztatta rajongóit, hogy befejeződött két új filmjük, a Moby Dick és a MILF forgatása, s már elérhetőek mindkét alkotás első jelenetfotói. Előbbi a népszerű Herman Melville regény modern adaptációja lesz, egy hatalmas, prehisztorikus fehér bálnáról, s a rá vadászó tengeralattjárót irányító Ahab kapitányról fog szólni, akit Barry Bostwick fog alakítani. Mellette, Dr. Michelle Herman szerepében a Xénából jól ismert Renee O'Connor fog domborítani. (A további fotókat itt lehet megtekinteni.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A 90 perces Moby Dick november 23-i DVD-s megjelenése előtt azonban az Asylum még október 26-án kiadja az ugyancsak 90 percesre tervezett MILF-et is. A pikáns alkotás pár kockának tartott főiskolás történet meséli majd el, akik mivel saját korukbeli lányokkal nem nagyon tudnak összejönni, felfedezik a dögös, idősebb nőkkel való kísérletezgetés izgalmait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfa Of NS #8
    Igazad van, sokkal árnyaltabban kellett volna fogalmaznom. A földtörténet valaha élt legnagyobb tömegű állata a mai kékbálna, hosszabb (de kisebb tömegű) állat valóban volt és sok mai állat nagyobb példánya is élt. Inkább az volt furcsa a fimmel kapcsoltban, hogy míg egy cápánál el lehet játszani azt, hogy az ősi cápa nagyobb mint a mai, addig a bálnánál nem.
  • bippo #7
    Moby. bocs, elírtam.
  • bippo #6
    Ha valaki Mobi Dick-et szeretne nézni, akkor 100x inkább javaslom a Gregory Peck-es régi változatot vagy ha a DVD/TV kategória megszállottja, akkor Patrick Stewarttal készült egy '98-ban. Ha pedig még újabbat akar, akkor neves színészekkel idén készült idén egy 2 részes minisorozat. Inkább azt nézze meg, és ne hagyja magát megvezetni.

    Persze ha modern köntösben -várhatóan- gagyi minőségben szeretné elmeséltetni a történetet, akkor hajrá.

    (Sg-nek is inkább javasolnám a 2részes tévés változat promótálását, mint ezt az Asylumos izét.)
  • Kemuri #5

    "Az emberekben az az illuzió van, hogy régebben nagyobb állatok éltek"

    Azért ezt lehetne árnyalni. Bár nem vagyok zoológus... enyhén szólva, de kicsit utánaolvasva, a diplodocus pár méterrel talán nagyobb volt 35 m-t írnak neki, a legnagyobb kékbálna 33.5 m amit mértek eddig ha jól olvastam. Szárazföldön meg azért elmondható, hogy a dinoszauruszok közt voltak sokkal nagyobbak mint a ma élő legnagyobb afrikai elefánt, csak hogy egy hasonló fajt mondjak, mamutok. De elmondható, hogy az összes akkor élő egyed az azonos fajból nagyobb volt a mai példányoknál. Bár mégegyszer hozzáteszem a tudásom télleg felszines, ezek amolyan Discoverys meg NatGeos ismeretek csak.
  • Zoliz #4
    Asylum = Uwe Boll
    Tragikus cég.
  • Gurren #3
    tényleg muszáj minden új asylum filmet kihírezni?
  • Alfa Of NS #2
    "egy hatalmas, prehisztorikus fehér bálnáról"

    Az emberekben az az illuzió van, hogy régebben nagyobb állatok éltek, holott a Föld történelmének legnagyobb állatai a ma élő kék bálnák. Szóval a prehisztórikus bálna inkább kisebb a ma élőknél.
  • xido #1
    Jajmár..azt hittem klassz kis új MD film lesz,erre a pöcs Asylum kapott még zsebpénzt játszani..vágnám le a producereik kezét...