Szekeres Viktor

Gyönyörű lett az Avatar különleges kiadású DVD borítója

Végre nem egy Na'vi feje mosolyog ránk egy Avataros megjelenésről, hiszen a novemberben boltokba kerülő 3 lemezes különleges DVD- és BR-kiadás exkluzív borítót kapott. James Cameron filmjének következő DVD-verziója tavaszra várható.

A 20th Century Fox végre szakított az eredeti plakátkép alkalmazásával és a novemberben megjelenő gyűjtői Avatar-DVD-t és -BR-t egy egyedi borítóval ajándékozta meg. Mint arról már beszámoltunk, az új Avatar-megjelenés három lemezt fog tartalmazni, melyeken a film háromféle verzióját is meg lehet nézni, sőt, a gondos szülők még a hangsávot is megváltoztathatják, hogy egy gyermeki fülnek jobban illő, esetleges obszcenitásoktól mentes szöveget hallgathassanak a fiatalok.

Persze nem a borító és a váltható hangsáv a legnagyobb erőssége a megjelenésnek, hanem az a 45 pernyi törölt jelenet, mely sem az eredeti filmbe, sem a bővített verziókba nem került be, így minden bizonnyal utómunkálatok alkalmazása nélküli változatban lesz jelen a lemezeken. Ráadásul, ha abból indulunk ki, hogy korábban Sam Worthington azt nyilatkozta, hogy a film első vágása hat órás volt, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a későbbi kiadásokra még több sosem látott képsor felkerül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viasz #32
    Miért olvasom el?
    Képzeld, nem olvastam el a cikket, miután láttam ezt a fantasztikus borítót...
    Miért nyitottam meg a cikket?
    1.: Kíváncsi voltam, mert a cím alapján azt gondoltam valami valóban extra, holografikus, vagy beszélő, százfelé nyíló különleges borítóról van szó, ami még szép is. Ehelyett ugye olyan amilyen. Nem mondom hogy ronda, mert nem az, de maximum 20 perc alatt nulláról összerakok egy ilyet, mint amatőr grafikus... Így erről cikket írni nekem kicsit erős.
    2.: Mert el akartam mondani a véleményem. (Tudtommal erre van kitalálva ez a hozzászólás rész.)
    (A film maga egyébként tetszett, bár leginkább a látvány miatt, kihozta a TV-mből a maximumot. Csak hogy véletlen se higye valaki, hogy emiatt "fikázódom")
  • Posza1 #31
    Igen, de azok már 3D-sek lesznek.
  • Mat666 #30
    Ops tévedtem most látom van megint egy avataros cikk így már egy héten kettő jön belőle hurrá
  • mynameisbence #29
    A következő cikk az lesz hogy "Az Avatár legújabb "extra" kiadásának megjelent az 1. pixele"
  • Mat666 #28
    Hát ja azért érdekes hogy minden héten kell legalább egy avatar cikk de minek?
    Ennyire nincs semmi amiről lehetne írni?
  • fika ferenc #27
    SPOILER – SPOILER – SPOILER
    Úgy látszik, még mindig vannak olyanok, akiknek ez újdonság és én a világért sem szeretném elrontani a meglepetésüket:
    - „ jé a Viktor írt egy cikket azavatárról”

    De ha az sg.hu / film oldalán egy cikk címében szerepel az „Avatar” szó akkor azt nagy valószínűséggel a Viktor írta és az Avatar c. filmmel kapcsolatos információkat fog tartalmazni.

    Ha
    a: nem szereted a Viktor írásai akkor ne klikkelj erre az oldalra, és ne olvasd el azokat, mert úgysem fog tetszeni és csak felidegesíted magadat.
    b: ha nem érdekel az Avatar akkor szintén ne klikkelj arra a cikkre aminek a címében szerepel az "AVATAR" szó mert úgysem fog érdekelni és szintén csak fel fogod idegesíteni magadat.

    - Ez egyszerűen hangzik, nem? Legközelebb próbáld ki! :D
  • Gurren #26
    szerintem teljesen véletlenül. leül a gép elé, elkezd random billentyűket nyomkodni és egy avatar cikk jön ki belőle.
  • kalapos01 #25
    Akkor miért olvastad el? Ott van a címben, hogy borítóról szól. Máskor meg plakátról. Bármerre mész a neten, találsz ilyesmit. De benne van a címben, hogy miről szól.
  • viasz #24
    Evvel a cikkel csak annyi bajom van, hogy a semmiről szól...Egy DVD borítóról külön cikk?? Na ne már... Anno azért kezdtem olvasni az SG-t, mert színvonalas volt.
  • Atkamon #23
    Nem, de azért mai világban angolul illene szerintem megtanulni... Túlságosan el van engedve ez az ország ilyen szempontból, máshol nem nagyon vannak szinkronok, és sokkal jobban tudnak az emberek angolul.