Szekeres Viktor

Rengeteg extra tartalommal érkezik az Avatar-DVD gyűjtő változata

Ember legyen a talpán, aki együltében meg tudja majd nézni a november közepén megjelenő Avatar DVD és Blu-ray gyűjtői kiadásának extráit, melyek majdnem egy óra, még sosem látott jelenetet is ígérnek.

Nemzetközileg november 15-én, Amerikában pedig november 16-án jelenik meg az Avatar új, bővített változata DVD-n. Mint az ismeretes, a film fapados verzióját már tavasszal kiadták, s már az is szinte minden eladási rekordot megdöntött Amerikában és világszerte. Az új kiadás annyiban fog különbözni az előzőtől, hogy több lemezt is tartalmazni fog, melyeken az Avatar eredeti verziója mellett meg lehet nézni a mozis bővített változatot, valamint a DVD-re készül, még hosszabb verziót is - egyelőre csak 2D-ben.

A gyűjtői DVD és Blu-ray első lemeze fogja tartalmazni az eredeti mozis Avatart, a mozis verziót és a DVD-re készült, 16 perccel többet tartalmazó változatot, valamint az exkluzívnak számító, alternatív nyitójelenetet. A lemez különlegessége a családi hangsáv lesz, mely azt jelenti, hogy a filmet úgy is meg lehet tekinteni, hogy az mentes legyen a durva, gyerekfül számára elviselhetetlen kifejezésektől.

A második lemezen lesz látható a Capturing Avatar című dokumentumfilm, melyben James Cameron, Jon Landau, valamint a stáb mesél a forgatásról. Itt lesznek megtalálhatóak a filmből törölt jelenetek, melyből 45 percnyi kerül rá a lemezre, s különbözői produkciós anyagokat is megtekinthetünk. A többi extra tartalom zöme BR-exkluzív lesz: a Pandora's Box filmecske a filmezés folyamatával ismerteti meg a nézőket, az Interactive Scene Deconstruction menüpontban a produkció különböző fázisait lehet megnézni, ezen kívül 17 rövidfilmet is kapunk a pénzünkért, a zenéről, a 3D-s kamerákról és a kaszkadőrökről. A rajongók azonban lehet, hogy a lemezre ugyancsak felkerülő eredeti, 300 oldalas forgatókönyvnek fognak legjobban örülni, mely mellé egy kiterjedt Pandorapedia is kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #37
  • Aldo Moro #36
    Ne legyél már ennyire szűklátókörű. A rák sem olvassa el ezt a sok Avatar cikket, de kicsit sok már, hogy minden héten van valami, mert a szerzőt karakterre fizetik. A Sötét Lovagról is még fél évig itt olvastunk, unta is mindenki. Itt sincs hét, hogy ne legyen valami Avatarral kapcsolatos cikk. Csak a cikkíró épp az ellenkezőjét éri el annak, amit szeretne. Tudod olyan ez, hogy ha ritkán eszek birkapörköltet, akkor az egy kuriózum, szeretem, várom, ha meg minden nap az van, akkor megcsömörlök tőle és elkezdem utálni.
  • JASON13 #35
    Az inception bővített változatára vagyok kíváncsi. Ez a szar elmehet a francba...
  • Watchmen #34
    A bővített jelenetekhez lesz felirat az extrákhoz még azt sem. Ilyenkor imádom, hogy Magyarországon születtem. Imádok Magyar lenni de komolyan.
  • daneelolivaw #33
    bocsi, azt hittem az extra dvd-k tartalmára gondolsz, de most nézem, hogy a bővített jelenetekre céloztál
  • daneelolivaw #32
    gyűrűk ura extrák angol nyelven jöttek, de magyar felirattal (néhány videóhoz felirat sincs), legalábbis nekem. de attól még bőven megérte az árát, polcom büszkesége :D
  • Atkamon #31
    És neked ki fogja a pisztolyt a fejedhez, hogy kattints a cikkre??
  • Atkamon #30
    Nem tom, a szinkron engem nem is zavarna, ha nem lenne, én mindent eredei nyelven nézek, de még felirat sem?? Az azért aztán tényleg mindenen szokott lenni... Nekem mondjuk az sem fontos, mert én tudok angolul, de ha egy ismerősömmel nézek filmet, akkor magyar felirattal nézzük, hogy ő is értse... Akkor most aki nem tud angolul, az alapból ki van zárva?:S Ezt így kb senki nem fogja megvenni...
  • Posza1 #29
    A Bourne-rejtély is olyan.
  • Quantumleap #28
    Kis-nagy ember. Ott átvált feliratosra.