Szekeres Viktor

Megvan a Hobbit-filmek rendezője?

Ha nem jön közbe semmi, akkor Peter Jackson pár nap múlva akár alá is írhatja a Hobbit első és második részének elkészítésére vonatkozó szerződést, így nem csak íróként és producerként, de rendezőként is szép summmához jut.

Az elmúlt napokban továbbra is aggasztó hírek érkeztek a Hobbit háza tájáról, hiszen először Peter Jackson fenyegetőzött azzal, hogy Kelet-Európába viszi a filmet a színészszakszervezettel támadt vitája miatt, majd pedig elég komoly tűz ütött ki a produkció egyik műhelyében, ahol maketteket készítettek. Öröm az ürömben viszont, hogy úgy tűnik, a produkció végre megkaphatja a zöld lámpát és újabb források tudósítottak arról, hogy Peter Jackson már csak némi finomításnyira van attól, hogy aláírja a két Hobbit-film megrendezésére vonatkozó szerződést.

Ha minden rendben halad, akkor a forgatás januárban kezdődhet el, hogy tartani lehessen a 2012 és 2013 év végére tervezett premiereket - már pár hónap csúszás is egy teljes évvel halaszthatja el a bemutatókat. Hogy ez ne történjen meg, arról a Warner Bros. gondoskodhat, amely minden jel szerint a csődhelyzetben lévő MGM helyére lép, s vagy önállóan, vagy egy társstúdióval fogja elkészíteni a Hobbitot. A két epizód tervezett költségvetése 500 millió dollár és már az is biztosra vehető, hogy 3D-ben fog készülni Tolkien regényének adaptációja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #4
    Na majd akkor örülök ha már alá lesz írva a szerződés.
  • pokolfiu #3
    hát asszem ez a legjobb, ha marad minden a kezében...
  • xen #2
    hurrá
  • Narxis #1
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee