Szekeres Viktor

Első képek a Hobbit díszleteiről

Felkerültek a netre az első képek a Hobbit készülő díszletéről. Bár még mindig nem biztos, hogy elkészülhet a film, de Peter Jacksonék a holtidőben sem pihennek, gőzerővel folytatják az előkészületeket.

Bár nemrég Guillermo del Toro kiszállt a Hobbitból, és bizonytalan helyzete miatt az MGM sem adta még áldását a filmre, Új-Zélandon tovább folynak az előkészítési munkálatok, melyeket nagyjából két éve kezdtek el. Ráadásul, mivel az első Hobbit forgatókönyvét már véglegesítették, így már nyugodtan lehet tervezni a díszletekkel is. (A további képeket itt lehet megtekinteni.)


Jelen állás szerint még mindig nincs rendezője a Hobbitnak, s a hírek szerint a Warner Bros. és az MGM is megkörnyékezte Peter Jacksont, hogy adja fel korábbi elhatározását, s mégiscsak bólintson a film megrendezésére. Míg a stúdiók a rendező válaszára várnak, nem is keresnek meg hivatalosan más filmeseket, bár már több önjelölt is akadt, többek között David Yates, David Dobkin és Brett Ratner.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #5
    Többen (köztük én is) Alfonso Cuarón-t látná(n)k szívesen a rendezői székben... Ő csinálta szerintem a legjobb HP megfilmesítést és ráadásul Del Toro-val nagy spanok. Csodálkozom is, hogy nem ajánlotta be.
  • endrev #4
    De szívesen kipróbálnék egy ilyen házat...! :)
  • Loverman #3
    miért erőszakolta meg a HP univerzumot? mert a filmek sztorija kicsit eltért a könyvekétől? nem volt még a világon 100%-os könyv-megfilmesítés, ezt te is tudhatnád. És még mindig jobbak voltak a filmjei mint a negyedik rész az elcseszett labirintussal a végén
  • kissssss #2
    valószínűleg meg is fogja kapni a helyet.
  • Picizöldfül #1
    David Yates??most ezt komolyan gondolják???Az az ember aki már többször megerőszakolta a HP univerzumot a filmjeivel??Ezt az embert akarják rendezői székbe a Hobbithoz??????