Szekeres Viktor

Peter Jackson is rendezhetné a Hobbitot

Peter Jackson egy nyilatkozatában megpendítette, hogy ha minden kötél szakadna, s másképp nem tudná megvédeni a Hobbitba fektetett hatalmas összegeket, akkor valahogy megoldaná, hogy ő rendezze a filmeket.

Bár, mint arról már többször írtunk, Peter Jackson egyéb kötelezettségei miatt nem vállalhatja el a Hobbit rendezését, egyelőre fel sem merült az új-zélandi rendező neve, legalábbis nem kérték fel. Guillermo del Toro távozását követően pedig úgy nyilatkozott a filmes, hogy ha részéről a filmek megrendezése lenne az egyetlen mód, amivel megvédhetné a Warner Bros. stúdió befektetését a produkcióba, akkor valamilyen módon mindenképpen fontolóra venné az ajánlatot.

Egyelőre azonban két másik filmre szól Peter Jackson szerződése, melyek közül az elsőt jövő év elejétől kellene forgatnia, s a Hobbit forgatása jelen tervek szerint ugyancsak abban az időben kezdődne el. Így a Hobbitban való részvétele nem csak a felkéréstől függ, hanem, hogy a stúdió, mellyel szerződésben van, engedné-e őt máshova bedolgozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #4
    A francba, a végén még a harmadik x -em után sem fogom látni...
  • memento987 #3
    Én még mindig valamilyen csodában reménykedem, hogy Del Toro visszatér és megrendezi.... :)
  • Narxis #2
    Örülnék neki!
  • Chocho #1
    Nem volna rossz. :)))