Szekeres Viktor

Ismét változtat műsorán az RTL Klub

Hiába verte meg szinte minden adásával A széf a TV2-es konkurenciát, Sebestyén Balázs nagysikerű vetélkedője ismét lepihen egy időre, hogy a Vacsoracsata celebjei vegyék át a hatalmat a képernyőn.

Nem sokáig örülhettek a vetélkedők rajongói a Széf visszatérésének az RTL Klub képernyőire, hiszen a csatorna viszonylag régen felvett játékának részei egytől-egyig leadásra kerülnek a héten, s szeptember 27-től már ismét a Vacsoracsata sztárjai fogják uralni több mint egymillió ember estéit.


A Széf hétfői utolsó celebadásában Vágó Piros és édesanyja csapott össze Gergely Róberttel és párjával, jövő héttől viszont már olyan hírességek fognak főzőcskézni a képernyőn, mint Csapó Gábor, Erdőhegyi Brigitta, Magyar Attila, Caramel és Papadimitriu Athina. A rá következő hétre pedig Istenes Bence, Keresztes Ildikó, Csisztu Zsuzsa, Nagy Sándor és Keleti Andrea mutatja meg, hogy mire képes a konyhában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    "Dudi egy legendás sportoló"

    volt. ma egy középszerűnél is silányabb celeb, aki kertévéről kertévére jár haknizni.
  • leeloodallas #8
    Csapó Dudi kivételével középszerű "celebek", a szó legrosszabb értelmében. Dudi egy legendás sportoló, és akinek van egy kis köze a sporthoz, a világ minden táján ismeri. A többiek? Kis hazánk pumpával felfújt lufijai, akik ma még képernyőn vannak, holnap meg azt sem tudjuk, kiről is volt szó. A széfért meg nem kár, színvonaltalan "vetélkedő", ahol a szerencse legalább annyira számít, mint a műveltség, ráadásul egy nagyképű, fogalmatlan, bunkó a műsorvezetője. Nagyon hiányzik Vágó a színvonalas műsoraival - Van benne valami, Mindent vagy semmit, Legyen ön is milliomos -. Sajnos ma már nem a tehetség, a tudás számít, hanem ki mennyire tud pofátlan lenni, ki tud átgázolni a konkurencián. A "lefelé tapos, felfelé nyal" emberek érvényesülhetnek.
  • bippo #7
    Elismert színészek?
    Mint pl. Csapó Gábor, Erdőhegyi Brigitta, Caramel ? :))
    A másik 2 elismert színész, ez tény.
    Magyar Attilát bírom, Athinát ki nem állhatom (bár elvileg jól énekel)
    Csapó viszont nem színész, de legalább jó fej, a mai celebvilág normálisabb és kultúráltabb felébe(tizedébe) elég jól beilleszkedett,
    Erdőhegyi Brigitta, jó alakja van, ennyit tudok mondani róla :)
    Caramel: Lehet, hogy a Megasztárból ismert, viszont baromi jól énekel
  • Ray78 #6
    Caramel viszont nem színész sőt csak egy 2. generációs Meganyál "felfedezett" ......
  • Chocho #5
    Elismert színészek, egyedül Erdőhegyi nem számít tisztelt egyednek.
  • Paul #4
    "Hírességek fognak főzőcskézni a képernyőn, mint Csapó Gábor, Erdőhegyi Brigitta, Magyar Attila, Caramel és Papadimitriu Athina."

    Ezek meg kik ? Hírességek ? Ez tényleg egy agyrém, manapság már csak a szomszéd néni takarítónőjének az unokájának a kutyája nem híresség...
  • bippo #3
    kb. 1millió ember mindenképpen nézi, bármit vetít az rtl.
  • donceleger #2
    "szeptember 27-től már ismét a Vacsoracsata sztárjai fogják uralni több mint egymillió ember estéit."
    Ez így erős tulzás szerintem. Nem hinném, hogy ennyire kíváncsiak rá! Én biztos nem. Jobban szerettem a széfet, de ez a cspongás elvette a kedvemet már attól is. Hol ezt adják, hol mást!!!! Kiábrándító!
  • gromgotth #1
    egy jó hír, egy rossz hír