Szekeres Viktor

Halasztják Delhusa Gjon párkereső show-ját

Az RTL Klub a Benkő feleséget keres után előbb a tervezett Edit férjet keres című reality-jét halasztotta el (véglegesen), most pedig az I Love Gjoni premierjét tolják el a jövő évre. A ludas a Való világ 4.

Az RTL Klub 2011-ra halasztotta el Delhua Gjon tervezett párkereső valóságshow-ját, az I Love Gjonit. A döntés oka a Való világ 4 premierje, mely bejelentése után a csatorna úgy döntött most pazarlás lenne egyszerre három, nagy nézettségű műsort elindítani. Delhusa Gjon látványosnak nevezett párkeresését így csak jövőre nézhetjük meg magunknak.


"Elkészült a produkció, és nagyon jó lett: Benkő feleségkereső műsorához képest is tudunk újat, jobbat mutatni. Az X-Faktor már most óriási médiazajt csap, és a hamarosan induló Való világ 4 iránt is hatalmas érdeklődés tapasztalható. Delhusa Gjon műsora hetente egyszer jelentkezne, nem szeretnénk, ha nem kapna kellő figyelmet. A nézettségi adataink alapján megengedhetjük magunknak, hogy ezt a produkciót 2011-ben mutassuk be" - indokolta a döntést Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #15
    Na, csak elindult 2012 szeptember 30-én... LOL!
  • Freddycom #14
    Most viccen kívül, ha felhívnám az rtl-t és lebasznám őket, mi történne?(emberi, moderált módon szóvá tenném h nevetségesek vagytok)
  • dzsagon #13
    addig csak a faszverés marad
  • Bhalage #12
    pusztulat...
  • bippo #11
    Gondolom nyáron vették fel, és tavasszal fog lemenni.
    Egy ilyen társkereső műsor nem nagyon érdekes téli jelenetekkel. Mindenki nagykabátban, kint semmit nem lehet csinálni. Bikinis csajok, medence, stb. sokkal jobban vonzza a tekintetet.
  • pokolfiu #10
    mondjuk ezt illett volna akkor is tudni kedve programigazgató, mikor vették fel a műsort...
  • otrosinka #9
    Ez nem az az énekes fazon vki? Rákeresek guglin, de nem hiszem , hogy megnézem....
    Viktor, szerintem, ezt a hírt, túl bő lére engedted. A fő oldalon elhelyezett 3 mondat tökéletesen kielégítette volna.............. semmit.
  • bippo #8
    Igaz.
    Akkor a pletykalapokból majd előbb kiszivárog majd, mi lett a végeredmény, mielőtt lemenne a tévében. Mondjuk Gjoni papát meglátják valami fiatal csajszival valahol. Ha meg mégsem, akkor meg mi értelme volt a párkeresésnek?
    Na mindegy. Annyira nem érdekel a dolog, csak viccesen oldják meg.
  • Aldo Moro #7
    "Elkészült a produkció, és nagyon jó lett" Szóval már lehet, hogy rég elválik mire láthatjuk a műsort.
  • Rage47 #6
    jaj mit fogok így nézni:(