Szekeres Viktor

Itt a Való világ 4 első hivatalos előzetese

Pár másodperc ugyan nem csinál nyarat, de ettől még a tény nem változik: az RTL Klub ősszel folytatja népszerű reality-jét, a Való világot, mégpedig a negyedik szezonnal. Vajon ki fog nyerni Szabi, Laci és Miló után?

Mint arról már cikkünkben bővebben beszámoltunk, az RTL KLub úgy döntött, hogy ősszel ismét elindítja a Való világ című valóságshow-ját. Hogy változik-e a műsorformátum, illetve a koncepció, valamint a sugárzás ideje, arról egyelőre nincs információink, de valószínűleg az elkövetkező napokban sok minden kiderül a készülő reality-ről.


A fenti, nyúlfarknyi promót már egy ideje láthatják az RTL Klub honlapjára látogatók, hiszen ez fogadta őket az első kattintás előtt, s most már azoknak is leeshetett, hogy mit reklámoznak vele, akik az eleinte csak értetlenül bámultak. A Való világ mellett az RTL egy másik szuperprodukcióva, az X-faktor című tehetségkutató reality-vel is várja az ősszel tévézni szándékozók millióit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carlosfly #31
    Igazad van!! tessék: Valovilag szereplok
  • IXEMGabeo #30
    hiába jelentkeztél előre meghatározott buzikból, transzfesztitákból, pornósztárokból, Chippendale srácokból, Segalokból, indianokból, go-go táncosnőkbpl fog állni a műsor megint...előre megírt színészet lesz, akik normálisan jelentkeztek esetleg a fotelban megtudják, h sajnos nem kellesz:D
  • IXEMGabeo #29
    Celeb vagyok ments ki innen, Széf, Maunika show, Józsi barát, Frizbí Hajdú köcsög Péterrel, Édes négyes vagy mi a fene, Asztro show

    szét kéne robbantani az egészet...
  • IXEMGabeo #28
    Óvakodj a részeg AutóSthol
  • szancsika18 #27
    miről beszélsz te, de mikor ezek a ribancok szopják a faszodat az jó mi, idióta.
    Hát én nézni fogom de nem értem az embereket mert mindenki szidja azt mégis több száz ezren nézik még aki utálja is. ha nem akarod nem kötelező nézni van ezen kivűl más csatorna is.Én jelentkeztem is ki tudja mit hoz a jövőőő :) Ennyi
  • sanyiute #26
    Ez szintén egy szutyok lesz és nézhetjük ahogy a legnagyobb ribancok tömik magukat na m1 Bucival jó lesz :D "A SZAVAZÁST LEZÁROM" én meg LESZAROM!
  • bippo #25
    Pont jól fogja helyettesíteni. Nálam mind a kettő 1 kategória. Szakmailag jók, de rohadtul rühellni való fejük/stílusuk van.
  • Laza #24
    Hát, pedig Bucit lecserélték már nyálas Balázsra ...
  • winnie #23
    mert, ha lenne tévéd, nem bírnád ki és nézned kéne? :O
  • Daffit #22
    Na ezért nem veszek tévét...