Szekeres Viktor

Ők lehetnek benne az új Való Világban

Az RTL Klub olykor közszolgálati, de általában bulvármagazinjának, a Fókusznak a kamerája ott volt a Való Világ 4 első válogatóján. A legbevállalósabb jelentkezők természetesen bármire hajlandóak voltak.

Elkezdődött a Való Világ jelentkezőinek meghallgatása. Az önjelölt villalakókkal elbeszélgetnek, s csal több forduló után dől el, hogy kik kerülhetnek a beszavazóshow-ba. Az extrém külsőhöz természetesen meggyőző belsőre is szükség van a bejutáshoz, az persze nem árt, ha a jelentkezők elkápráztatják a show munkatársait.


Volt a jelentkezők között ügyvéd, aki saját magát akarja kipróbálni, de természetesen a nyeremény is csábítja. A riport szerint a legnagyobb feltűnést egy tehénmintás zakójú fiatalember keltette, aki eredetileg tandemugrással, vagy helikopterrel szeretett volna a helyszínre érkezni, de a szükséges engedélyek híján beérte egy fehér limuzinnal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #24
    "mondhatnám, ha hasonló lenne a hozzáállásom, hogy mekkora nagy sz-rok a ma népszerű játékai. és, hogy bezzeg régen milyen jó volt:)"
    Mondjad nyugodtan mert így van...Bár talán még nem annyira rossz a helyzet mint a filmek esetében :P
  • boomsly #23
    Érdekes: épp szól a megaszar a tévében mellettem és egyszer csak megszólal: Call of Duty 2 betétdal!
  • Mat666 #22
    na ezt az újságot már sokszor láttam filmekben.
  • winnie #21
    de, ha nagyon össze akarsz omlani, akkor növelem a dühödet: ma délben a német rtl híradójában volt egy riport, amiben viszont már valóban általam összegyűjtött anyagokat mutattak be. tök jó, nem?:)

    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=4VOQj__YA1Q]itt megnézheted. húúúúúú, asztaaa, húúúú, ugye?:)))
  • winnie #20
    sajnálom, hogy félre akartad értetni, amit írtam, de megértelek. és azért, hogy begőzöltél, akkor már megérte:)) pechemre én csak netes reakciókat gyűjtöttem össze. azt csak kérdeztem, hogy "átveszi a média". ha engem vett át, tegyék csak nyugodtan, örömmel segítettem a médiának. de van egy sanda gyanúm, hogy más is olvashatta azokat a reakciókat, amiket én gyűjtöttem össze, szóval nem kell rögtön feltételezned, hogy csak án veszek észre ilyesmit.
  • pepe792 #19
    winnyogó, ez tetszik és találó is :D:D:D
  • Loverman #18
    jaj winnyogó ne okoskodj már (bár tudom hogy anélkül lélegezni sem tudsz). A "jaj én megírtam aztán meg átveszi a média" meg Kara kán szövege, kezdesz hasonlítani a Rosszabbik-os, akarom mondani Jobbikos szerencsétlenre?
  • Al Ashrad #17
    Legalábbis most.
  • Al Ashrad #16
    Talán azért mert igaza van...
  • vg #15
    Te egy pszikopata vagy! Ide írsz cikket Szekeres Viktor néven, majd kommentálod az általad írt cikket, de úgy, hogy nagy pofával kioltasz másokat, majd a csúcson képes vagy erre belinkelni a saját bogoból egy írást. Normális vagy? Mi a faszért nem bannolnak már innen, amikor mindenki utálja már?