Szekeres Viktor

Sorozatot pakol az RTL Klub

Az RTL Klub nem viszi tovább őszre a Hazudj, ha tudsz című krimit, melyben Tim Roth karaktere az emberek viselkedése alapján szúrja ki a hazugságot. A sorozat helyére egy másik krimi, a Dr. Csont kerül.

Augusztus 23-án hétfőn láthatjuk egy ideig utoljára az RTL Klubon a Hazudj, ha tudsz című krimisorozatot, mivel az RTL Klub a nyár végeztével, 30-tól, visszahozza a hétfő esti időpontra a Dr. Csont harmadik szezonját. A Tim Roth főszereplésével készített sorozat jelenleg a második szezonját tapossa Amerikában, de a rajongókat pár hónapja megnyugtatta a Fox csatorna, hogy egy harmadik évadra is igényt tart, mely valamikor az év végén kezdődhet el.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor térhet vissza a Hazudj, ha tudsz, de valószínűleg erre valamikor 2011. nyarán kerülhet sor. Addig is a csatorna megpróbál tenni valamit a TV2 és a Krimihétfő ellen, mely keretében az NCIS és a Gyilkos számok rendszeresen megnyerte a nézettségi versenyt. Az NCIS egyébként az elmúlt hetekben pénteken is vitézkedik, ismétlései nem csak a Hazudj, ha tudsz-nak, de a Helyszínelőknek is komoly ellenfelei voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dj Saby #2
    Az RTL Klub buta mint a Föld!! Nekik nem szóltak, h az emberek zöme a nyáron nem néz TV-t?!? Miért nyáron kell nyomatni a jó sorozatokat? Akiktől megveszik a sorozatokat, azok is mindig szeptembertől tavaszig nyomatják a sorozatokat.
  • z99999 #1
    valszeg azért mert jobb is mint az a szemét.