Ismét változtat műsorán az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Dudi egy legendás sportoló"
volt. ma egy középszerûnél is silányabb celeb, aki kertévérõl kertévére jár haknizni.
volt. ma egy középszerûnél is silányabb celeb, aki kertévérõl kertévére jár haknizni.
Csapó Dudi kivételével középszerû "celebek", a szó legrosszabb értelmében. Dudi egy legendás sportoló, és akinek van egy kis köze a sporthoz, a világ minden táján ismeri. A többiek? Kis hazánk pumpával felfújt lufijai, akik ma még képernyõn vannak, holnap meg azt sem tudjuk, kirõl is volt szó. A széfért meg nem kár, színvonaltalan "vetélkedõ", ahol a szerencse legalább annyira számít, mint a mûveltség, ráadásul egy nagyképû, fogalmatlan, bunkó a mûsorvezetõje. Nagyon hiányzik Vágó a színvonalas mûsoraival - Van benne valami, Mindent vagy semmit, Legyen ön is milliomos -. Sajnos ma már nem a tehetség, a tudás számít, hanem ki mennyire tud pofátlan lenni, ki tud átgázolni a konkurencián. A "lefelé tapos, felfelé nyal" emberek érvényesülhetnek.
Elismert színészek?
Mint pl. Csapó Gábor, Erdõhegyi Brigitta, Caramel ? 😊)
A másik 2 elismert színész, ez tény.
Magyar Attilát bírom, Athinát ki nem állhatom (bár elvileg jól énekel)
Csapó viszont nem színész, de legalább jó fej, a mai celebvilág normálisabb és kultúráltabb felébe(tizedébe) elég jól beilleszkedett,
Erdõhegyi Brigitta, jó alakja van, ennyit tudok mondani róla 😊
Caramel: Lehet, hogy a Megasztárból ismert, viszont baromi jól énekel
Mint pl. Csapó Gábor, Erdõhegyi Brigitta, Caramel ? 😊)
A másik 2 elismert színész, ez tény.
Magyar Attilát bírom, Athinát ki nem állhatom (bár elvileg jól énekel)
Csapó viszont nem színész, de legalább jó fej, a mai celebvilág normálisabb és kultúráltabb felébe(tizedébe) elég jól beilleszkedett,
Erdõhegyi Brigitta, jó alakja van, ennyit tudok mondani róla 😊
Caramel: Lehet, hogy a Megasztárból ismert, viszont baromi jól énekel
Caramel viszont nem színész sõt csak egy 2. generációs Meganyál "felfedezett" ......
"Hírességek fognak fõzõcskézni a képernyõn, mint Csapó Gábor, Erdõhegyi Brigitta, Magyar Attila, Caramel és Papadimitriu Athina."
Ezek meg kik ? Hírességek ? Ez tényleg egy agyrém, manapság már csak a szomszéd néni takarítónõjének az unokájának a kutyája nem híresség...
Ezek meg kik ? Hírességek ? Ez tényleg egy agyrém, manapság már csak a szomszéd néni takarítónõjének az unokájának a kutyája nem híresség...
kb. 1millió ember mindenképpen nézi, bármit vetít az rtl.
"szeptember 27-tõl már ismét a Vacsoracsata sztárjai fogják uralni több mint egymillió ember estéit."
Ez így erõs tulzás szerintem. Nem hinném, hogy ennyire kíváncsiak rá! Én biztos nem. Jobban szerettem a széfet, de ez a cspongás elvette a kedvemet már attól is. Hol ezt adják, hol mást!!!! Kiábrándító!
Ez így erõs tulzás szerintem. Nem hinném, hogy ennyire kíváncsiak rá! Én biztos nem. Jobban szerettem a széfet, de ez a cspongás elvette a kedvemet már attól is. Hol ezt adják, hol mást!!!! Kiábrándító!