Szekeres Viktor

Büntetett az RTL Klub

Hiába volt remek meccs a kedden a TV2 által sugárzott Bajnokok Ligája-selejtező, még a tizenegyes párbaj sem érdekelte a legtöbb tévézőt, akik inkább az RTL Klub sorozatait választották.

Nagy vereséget szenvedett kedd este a TV2 az RTL Klubtól, hiszen a Barátok közt aktuális adása 44,8%-os közönségaránnyal, hatalmas fölénnyel utasította maga mögé a TV2-n sugárzott Bajnokok ligája mérkőzést. A meccs közvetítésével a TV2 csupán 10.6%-os közönségarányt ért el a 18-49 éves korosztályban. A BL-t a szintén az RTL Klub-on sugárzott krimisorozatok a Castle 27.6%-al, és a Döglött akták 28%-os közönségaránnyal utasították maguk mögé.


Az este egyértelműen az RTL Klub-é volt; a krimisorozatok után sugárzott, Rákosi Mátyás utolsó éveit feldolgozó XXI.Század is 22%-os közönségaránnyal nyerte a nézettségi versenyt, így a teljes napra vetített különbség a TV2 és az RTL Klub között ez utóbbi javára 17.2%-os volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #10
    2 módszer van erre. Az egyik, hogy jelzed, hogy köszi a figyelmeztetést, javítottam.
    A másik, hogy javítod, és törlöd az ehhez kapcsolódó hsz-t, hogy mivel tárgytalanná vált, ne legyen ott tovább, mert felesleges.

    Mivel Viktor nincs fent a fórumon (ilyen néven legalábbis), így a második módszer a járható. (más kérdés, hogy szerintem is az első a korrektebb.)
  • bippo #8
    Minden hírben erről megy a vita :)
    De lásd, milyen rendes vagyok :)
    Google.hu nézettség mérése
    első link, wiki szócikk (nézettségmérés)
  • tntmax #7
    Bocs ha buta kérdés, de hogyan mérik ezeket a nézettségeket?
  • kalapos01 #6
    Kitalálni annyira nem nagy művészet, hiszen minden hír az ő neve alatt jelenik meg évek óta.
  • Real Ebola #5
    Mellesleg el kell ismerni, tudsz valamit, de ezt csak azért, hogy ne csak szidjunk! További sok olvasót! Teeee Viktor. :)
  • Real Ebola #4
    Ájgúgli, ránézek a hírre, cím alapján mondom a Zasszonynak: Mibe, hogy a Szekeres Viktor írta a cikket! :) Tádáááámmmm! :P :D Végül is, ez is egyfajta stílus, ki fogunk találni neked valami "puli-cer" :D díjat! :) Utókérdés!: Te miért büntetsz minket??? :)
  • zedow #3
    Egyetertek, valoban buntett az rtl klub :) Na de hogy tobben nezzek a baratok koztet mint egy jo focimeccset, elszomorito... Valami tortenik ezzel a nemzettel, puhanyabba es butabba valik... (nincs ekezet a telomon)
  • booa #2
    Ezek az igazán kreativ cimek.. "Büntetett az rtl" , "Büntetett a Tv2" ,mindig az érdeklödésem fokozására válnak...
  • Fresh Duke #1
    Jövő héten ki fog büntetni, Viki?