Szekeres Viktor

Már augusztus végén elindul az RTL Klub szuperprodukciója

Az RTL Klub már nyáron elindítja őszi műsorstruktúráját, a csatorna egyik zászlóshajónak tervezett műsora, az X-Faktor ugyanis augusztus 28-án startol el, hogy világsztárt keressen Magyarországnak.

Augusztus 28-án, este fél nyolctól, a népszerű szombat esti sávban kezdi el adni az RTL Klub új valóságshow-ját, az X-Faktort, melyben, akárcsak a Megasztárban, énekeseket fognak keresni. A két műsor között annyi a különbség, hogy az RTL-es verzió esetében nincs szigorú korhatár, s együttesek, duók is szerepelhetnek benne. Más kérdés, hogy a Megasztár 5 jelentkezési felhívásaiban is lehetősége volt az embernek többedmagával próbálkozni.

A csatorna sajtóközleménye szerint az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki jobb, sikeresebb és elismertebb lesz, mint mások. Számos tehetséges ember van, aki végül mégsem fut be, mert nincs meg bennük az a képesség, hogy a közönség figyelmét és szeretetét megszerezzék, fenntartsák: ezt a plusz adottságot keresi a műsor.

A világ minden táján sikeres reality Angliából indult el, ott nemsokára a hetedik szezonja kerül adásba, de a magyar verzióval egy időben először kerül képernyőre a műsor Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában. (Az amerikai verzió csak jövő ősszel érkezik.) A magyar változat négy zsűritagja: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Ifj. Malek Miklós lesz. A két műsorvezető pedig Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • B0nFire #12
    Lom...
  • kalapos01 #11
    Csak szerintem az egyik leggázabb dolog, ha valaki műsorok címét elferdíti és így próbál vicceskedni meg trágárkodni. Dedó ezerrel.
  • barcames #10
    világsztárt????? az kell nekünk ilyen bikcsunájos fasz:@
  • lpmaskmancick #9
    Mégegy szemét műsor a hullóCsillag születik és a MegaSZAR után, de mégegy ok hogy ne nézzem a retek klubbot meg a tetű2-t.
  • bmw #8
    Megint egy nagy szardarab musor...
    Sok agymosott meg nezi....
  • Zolthen #7
    Kell, mint szar a zsebbe. Amúgy szerintem a kábeltévé tulajok dobják össze az ilyen marhaságokra a lóvét, hogy az ember előfizetni kényszerüljön más csatornákra
  • Kemuri #6
    Lehet, hogy tehetségeket keresnek, de szerintem teljesen celebként tálalják őket, és többnyire bulvárhírekben foglalkoznak velük. Legalábbis én így látom. De ami engem szerintem el fog tántorítani attól, hogy nézzem az a 2 műsorvezető, de főleg Sebestyén Balázs. Lehet bennem van a hiba, de sokszor ha olyan kvalitású emberek ülnek a zsűriben vagy a műsorvezetői szerepben, már csak az ő hozzáfűzött kommentjeikért is megnézek néha egy - egy ilyen műsort. Per pillanat a Viasat 3-as "Cég Hangja" ami tetszik.
  • winnie #5
    olvastam, hogy lesznek celebes műsorok is, nem csak olyanok, ahol ismeretlenek szerepelnek és tehetségeket keresnek, szóval mindenki megkapja, amire vágyik.
  • VvD #4
    Siralmas és nevetséges, hogy ilyenek mennek a tv-ben. :P
  • bippo #3
    Mert ha így hívod, jobban harap rá a nép.