Szekeres Viktor

Rémült Na'vi az Avatar különleges kiadásának plakátján

Már plakátja is van a csak két hétig, csak 750 moziban látható Avatar Különleges Kiadásnak. Ez persze csak Amerikára igaz, hiszen bár több országban bemutatják a bővített Avatart, idehaza valószínűleg csak az extrákkal megpakolt DVD-n láthatjuk.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Avatar készítői úgy döntöttek, hogy nem hagyják cserben rajongóikat, s még egyszer elérhetővé teszik minden idők legsikeresebb filmjét a moziban. Az Avatar: Special Edition 750, előre kiválasztott moziban kerül csak bemutatásra, így azon fanatikusoknak, akik az elsők között akarják látni a 8 percnyi, még sosem vetített jelenetet, lehet, hogy nem keveset kell utazniuk.

A Fox azért az augusztus végét szemelte ki egyébként az Avatar újrabemutatására, mert a hónapban, köszönhetően a kínálatnak, nincs olyan sok 3D-s terem lefoglalva, s sem augusztus 27-én, sem pedig szeptember harmadikán nem kerül sor új, térhatású bemutatóra. A Resident Evil-sorozat negyedik epizódja ugyanis csak 10-től lesz látható Amerikában, amikor is elfoglalja a Piranha 3D által birtokolt 3D-s termek zömét.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #15
    Én örülnék neki úgy is. Mondjuk jelenetenként +- fél percbe beágyazva, hogy be lehessen lőni, hol volt az eredeti filmben.
  • kalapos01 #14
    Amúgy meg megvárod az őj DVD-t és letöltöd. Azon nem csak 8 perc kimaradó jelenet lesz.
  • kalapos01 #13
    Annak mi értelme lenne, ha kapnál 40 jelenetből egy-egy pár másodperces cafatot?
  • brueni #12
    külön nem lehetne csak azt a nyolc percet? mondjuk egy százast megérne...
  • Atkamon #11
    Hát igen, de ezt nem is olyanoknak csinálják, akik egyszer látták a filmet, aztán ennyi volt nekik az Avatar... A rajongóknak csinálják, akik megnézték már sokszor, és szeretnének még többet látni. Mindenki maga dönti el, hogy megéri-e neki a plussz 8 perc, nem kötelező megnézni.
  • gErIbÁ #10
    egy ilyen hosszú filmnél ha szét osztják azt a nyolc percet akkor szerintem annak aki egyszer látta vagy kétszer fel se nagyon tűnik,mert tuti nem egy egész nyolc perces jelenet lesz valahova bevágva!
  • worlds #9
    A pakát már hetek óta megvan, az új film pedig 9 perccel hosszabb (végső vágás). Idehaza hogy lesz e nem tudni. Megy a lobbi érte, mert van akit érdekelne. Ami most megy az IMAX-ban éjszaka az az eredeti.
  • bmw #8
    Azt hiszem jatszak most is imaxban meg...
  • Arcor #7
    Mekkora parasztvakítás ez a 7 perc. Fél óra mindjárt barátibb lett volna.
  • akyyy #6
    én is most néztem volna meg lehet IMAX-ban, de igy nem fogom... még ha látt ais ithon dvd-n, 3d nélkül :D