Szekeres Viktor

Soha nem látott jelenetek a kibővített Avatar előzetesében

Megérkezett az Avatar különleges kiadásának előzetese, benne olyan jelenetekkel, melyeket az egyszeri mozizók még nem láthattak. James Cameron 8 plusz perccel ajándékozza meg a legfanatikusabbakat.

Mint arról már korábban beszámoltunk, augusztus 27-én limitált kópiaszámon, limitált ideig, de a rajongók kedvéért ismét moziba kerül az Avatar - mégpedig egy különleges, bővített verzióban. A 6-7 órányi leforgatott jelenetből James Cameronék újabb 8 percet tettek bemutatóra alkalmassá, láttak el vizuális effektekkel, hogy valami plusz tartalmat is kapjanak a jegyvásárlók. (Szavazásunk szerint az SG-olvasók 47%-a is ott lenne közöttük.)


Azt talán már leírni is felesleges, hogy az Avatar, bár a hétvégi amerikai toplistán csak az 53. helyet szerezte meg 15 ezer dollárral, a világ eddigi legsikeresebb filmje, előző péntekig 2 730 921 748 dollár bevételre tett szert. A budapesti hétvégi toplista adatai alapján James Cameron scifije a 13. helyezett volt 585 nézőjével és 988 ezer forintos bevételével, mely 77 ezer forintos vetítésenkénti átlagot jelent, amellyel a Shrek 4-et és a heti premierfilmeket is lepipálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Eriongtk #42
    hmm... mivel már nagyon régóta kint van a cikk, reagálnék, de csak a címére:

    "már látott" jelenettel hogyan lehetne bővíteni? O_O
  • RelakS #41
    omg...

    Anno az Aliens-be beraktak még kb 30 percet. Na, az speciális kiadás!
    Meg a Terminator 2-be is bekerült szerintem több, mint 8 perc...
  • smaszi #40
    Amúgy 2 röpke jelenet volt új, ami talán kitesz 1.5-2 mp-t...
  • smaszi #39
    "Viszont az egyértelmű, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, szélsőséges, kártékony és elviselhetetlen. A probléma aktív meglétekor őszintén kit érdekel, hogy klímaváltozás vagy egyéb a neve. A a probléma jelenléte számít."

    Pedig ha tudnád, hogy milyen az időjárás csak itt a szomszéd Vénuszon...
  • trogi #38
    utolsó mondat utolsó részéhez kieg: mármint a Tarantínó-féle filmekhez viszonyítva
  • trogi #37
    A 8 perc tényleg pofátlan lehúzás, de az is lehet, hogy a bemutatatlan anyagból majd egyszer Kameron Jakab csinál egy Avatár - Előzmények (Avatár 0) című mozit.

    Engem a látvány fogott meg, pedig lenézem az amerikai filmek többségét.

    FélOFF. Valaki említette itt Tarantínót... Na, az tényleg érdekes egy figura, az arcát nézve értelmi fogyatékosnak néz ki és valóban olyan filmet is csinál. Összehasonlíthatatlanul értelmesebb film az Avatár. FélON.
  • bippo #36
    Ne ülj fel a provokációnak. Gondolom a 800 avatar topik nagy részében ki vannak fejtve, hogy akinek nem tetszett, milyen hibákat véltek felfedezni. Böngészd inkább azokat, fogadd el, hogy neki nem tetszett, ennek megfelelően remélem O.Herkules sem kezdi el kifejteni, mit,miért,hogyan.

    Caesar (#26): ha belegondolsz, gyakorlatilag itt is az van. A +8 perc szerinted mi, ha nem plusz jelenet? :)
    Gondolom átdolgozott, digitálisan feltuningolt rész nem lesz benne, de itt nem is indokolt, mint az akkor 20éves SW-nál.
  • ADAMEX9 #35
    Én nem igazán vettem észre hibákat és marhaságokat. Kifejtenéd példákkal, hogy mire gondolsz?
  • gabeone #34
    Egyszerű ember révén összekötöttem. Nagy dolog. Viszont az egyértelmű, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, szélsőséges, kártékony és elviselhetetlen. A probléma aktív meglétekor őszintén kit érdekel, hogy klímaváltozás vagy egyéb a neve. A a probléma jelenléte számít.

    Az okoskodó inkább részletes ismertetőt írjon, ne pofázzon.
  • Oláh Herkules #33
    Ha olvasgatnál kicsit te is elhihetnéd a pólusváltás részét, ugyanis TÉNY hogy időnként megtörténi. Azt viszont én sem értem hogy köti össze ezt a klímaváltozással.

    Amúgy én nem megyek el megnézni. A legszarabb film amit életemben láttam az avatar, bugyuta, uncsi, sablonos, tele hibákkal... bár betépve biztos élvezném :DD
    Mondjuk tudtam röhögni a marhaságokon amik a filmben voltak, de 1x is bőven sok volt.