Rémült Na'vi az Avatar különleges kiadásának plakátján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én örülnék neki úgy is. Mondjuk jelenetenként +- fél percbe beágyazva, hogy be lehessen lõni, hol volt az eredeti filmben.
Amúgy meg megvárod az õj DVD-t és letöltöd. Azon nem csak 8 perc kimaradó jelenet lesz.
Annak mi értelme lenne, ha kapnál 40 jelenetbõl egy-egy pár másodperces cafatot?
külön nem lehetne csak azt a nyolc percet? mondjuk egy százast megérne...
Hát igen, de ezt nem is olyanoknak csinálják, akik egyszer látták a filmet, aztán ennyi volt nekik az Avatar... A rajongóknak csinálják, akik megnézték már sokszor, és szeretnének még többet látni. Mindenki maga dönti el, hogy megéri-e neki a plussz 8 perc, nem kötelezõ megnézni.
egy ilyen hosszú filmnél ha szét osztják azt a nyolc percet akkor szerintem annak aki egyszer látta vagy kétszer fel se nagyon tûnik,mert tuti nem egy egész nyolc perces jelenet lesz valahova bevágva!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
A pakát már hetek óta megvan, az új film pedig 9 perccel hosszabb (végsõ vágás). Idehaza hogy lesz e nem tudni. Megy a lobbi érte, mert van akit érdekelne. Ami most megy az IMAX-ban éjszaka az az eredeti.
Azt hiszem jatszak most is imaxban meg...
Mekkora parasztvakítás ez a 7 perc. Fél óra mindjárt barátibb lett volna.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
én is most néztem volna meg lehet IMAX-ban, de igy nem fogom... még ha látt ais ithon dvd-n, 3d nélkül 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én is meg akartam nézni moziban, 3D-ben.
A simáról lemaradtam, gondoltam majd bepótolom.<#nemtudom>#nemtudom>
Kár érte...
A simáról lemaradtam, gondoltam majd bepótolom.<#nemtudom>#nemtudom>
Kár érte...
www.adamexdesign.hu
Nem kotelezo de pl En megneztem volna a bovitettet is moziban. Igy kenytelen vagyok majd itthon megnezni bar az nem ugyanolyan....
Az meg, hogy tetszett e vagy sem, tudod kinek a pap kinek a ......
Ennyi...
Az meg, hogy tetszett e vagy sem, tudod kinek a pap kinek a ......
Ennyi...
Miért, istenem, miért?!
Ez teljesen olyan, mint a számítógépes játékoknál a DLC-k.
Egy teljes mozijegy ára 8 percnyi új jelenetért, amibõl 20 másodperc (a rossz nyelvek szerint) természetes USB-csatlakozós közösülés? Még jó, hogy itthon csak DVD-n jelenik csak meg és nem fognak révületben tolongani a népek új 3D-s világrengetõ élményre várva.
A rendes avatar film sem tetszett annyira, a története pocsék és legfeljebb csak egy szépen renderelt techdemoval ér fel az egész, egyszer megnézhetõ. Még jó, hogy az ilyet nézni nem kötelezõ.
Ez teljesen olyan, mint a számítógépes játékoknál a DLC-k.
Egy teljes mozijegy ára 8 percnyi új jelenetért, amibõl 20 másodperc (a rossz nyelvek szerint) természetes USB-csatlakozós közösülés? Még jó, hogy itthon csak DVD-n jelenik csak meg és nem fognak révületben tolongani a népek új 3D-s világrengetõ élményre várva.
A rendes avatar film sem tetszett annyira, a története pocsék és legfeljebb csak egy szépen renderelt techdemoval ér fel az egész, egyszer megnézhetõ. Még jó, hogy az ilyet nézni nem kötelezõ.
http://www.avatarmovie.com/re-releasedates/
...most akkor mi is vonatkozik csak Amerikára? <#whatever>#whatever>
...most akkor mi is vonatkozik csak Amerikára? <#whatever>#whatever>
Nincs konnycsatornaja.