Szekeres Viktor

Megvan a bővített Avatar mozis premierjének időpontja

Augusztus 27-én mutatják be Amerikában a 8 percnyi anyaggal bővített Avatart, melyet az érdeklődők 3D-ben és IMAX-re konvertálva is megnézhetnek a mozikban. A hazai újrapremierről egyelőre nincs hírünk.

James Cameron és a 20th Century Fox nem hagyja annyiban és tovább akarja javítani az Avatar bevételi rekordját. E lépést pedig a rajongók nagy valószínűséggel helyeselni fogják, hiszen valószínűleg bőven lesz érdeklődő augusztus 27-én a mozikban, amikor bemutatásra kerül az Avatar Special Edition, melyet az eredeti verzióhoz képest 8 percnyi jelenettel egészítenek ki. A feltuningolt Avatart 3D-ben és IMAX 3D-ben is meg lehet tekinteni.

Megnéznéd itthon moziban a bővített Avatart?
  • Igen.
  • Nem.
Jelenleg az Avatar minden idők legsikeresebb mozifilmje, már ami a bevételt illeti. December 18-a óta szinte minden országban rekordot döntött, Amerikában például a 600 milliót hozó Titanic csúcsát adta át a múltnak 749 milliós eredményével. A pár millió dollár híján 2 milliárdos nemzetközi bevétel pedig ugyancsak magáért beszél. Érdekesség, hogy míg Amerikában már kifutóban van James Cameron filmje, s a bemutató 29. hetében a hétvégén csak 28 ezer dollárt hozott, ami az 56. helyre volt elegendő, addig itthon még mindig remekül szerepel. Budapesten például 1,3 millió forinttal 11. volt a hétvégi bevételi listán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • worlds #40
    I. Avatar és Na'vi találkozó

    http://talalkozo.learnnavi.hu
  • Watchmen #39
    Valószínű ezzel a 8 perccel lesz teljes a film. Aztán majd külön meglehet nézni a 30 percet ami gondolom félkész állapotban lehet majd megtekinteni.
  • winnie #38
    "És elvárják, hogy sajnáljuk a szeeegény kiadókat."

    nem várja el senki, csak te sírsz. nyilván a special dvd-n is rajta lesz a 8 perc, sőt, azon több is.

    komolyan nem értem, hogy miért omlottál össze, mit tartasz pofátlanságnak, hiszen nem kötelező megnézni. 2 hétig moziban lesz a film, a legnagyobb rajongóknak, akik moziban akarják megnézni azt
  • DontKillMe #37
    Rókabőr. Pofátlanság. A kiadott DVD lehett volna egy special edition. Az is bunkóság lett volna, de ez még nagyobb. Csodálkozunk a torrenten? Egy gigamilliárd bevétel után még eljátszák. És elvárják, hogy sajnáljuk a szeeegény kiadókat. Lófax.
  • Bren X #36
    Asszem megnézném, mert moziban még nem láttam a filmet...csak PC-n...
  • Watchmen #35
    Valamilyen nevet kellett választanom:D Amúgy igen imádom a filmet megvan az összes képregény is. A Watchmen mint film komolyabb, és nagyobb mondanivalóval bír.
    De az Avatarról tudtam, hogy nem lesz egy mély tartalmú alkotás, és amit láttam nekem nagyon tetszett mert bármikor megtudom nézni:D Nincs erőltetve semmi se benne mindenből annyi van ami kell.
    De valahol Cameronnak ezt meg kellett húzni a legdrágább filmből egy olyan történetet kellett kreálnia amit a többség megtud emészteni már csak a bevétel miatt is. Szóval valahol érthető, hogy nem vállalt többet a bukás is benne volt.

  • Justil #34
    Amúgy nem tudom, hogy a Watchmen film miatt Watchmen -e a nicked, de ha igen, hát az kapásból megeszi reggelire az Avatart szőröstül-bőröstül :)
  • Watchmen #33
    Mert a Star Wars története aztán nagyon bonyolult.
  • Justil #32
    Tényleg sehol sem tetted, csak míg a SW esetében meg tudom érteni a sokszori újranézést, az Avatárnál nem. Mert tényleg jó, és szép, és színes, és aranyos, és magával ragadó, csak 1xi megnézés után úgy érzem, hogy ha még 1x látnám, semmi újat nem találnék már benne...
  • Justil #31
    én nem a mátrix világára gondoltam, csak átvitt értelemben...ha létezne egy számodra tökéletes, ámde nem valós világ (ezt azért irom mert te írtad, h mese), akkor inkább élnél benne, akkor is ha nem valós (itt a hasonlat a mátrixxal)?