Szekeres Viktor

Köpök a sírodra: az első képek

Megjöttek az I Spit On Your Grave első fényképei, melyeken Sarah Butler, a film bosszúálló hősnője látható. A feldolgozáshorror jelen állás szerint októberben kerül az amerikai mozikba - a hazai bemutató szinte teljesen esélytelen.

A Bloody Disgusting közzétette az első képeket Steven R. Monroe új horrorfilmjéből, az I Spit On Your Grave című "klasszikus" feldolgozásából. A hírek szerint a remake októberben kerül bemutatásra a mozikban, pár héttel a Fűrész 7 és a Paranormal Activity 2 előtt. De a filmfesztiválok vendégei már korábban is láthatják az alkotást, hiszen a júliusi montreali FanTasia, valamint az augusztusi londoni Film4 FrightFest is műsorára tűzte azt.

Klikk ide! Klikk ide!

A történet középpontjában egy városi lány áll, aki kibérel egy elhagyatott kis kunyhót, hogy megírhassa legújabb regényét. Azonban egy este pár csavargó rátör, bántalmazza, majd megerőszakolja. A halottnak hitt lány azonban felépül sérüléseiből és kíméletlenül bosszút áll az erőszaktevőkön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #3
    Imádom az ilyen feminista, bosszúállós filmeket, nem tudom miért. :)
    Várom.
  • pixx #2
    Asszem jó régen láttam az eredetit, ha jól emlékszem francia film volt, de ott a lánynak belső vérzése is volt, és a végén abba halt bele...
    Gondolom ez egy kicsit trancsírozósabb lesz, ami nem baj, ha kellő érzelmi töltést kap az erőszak, és a bosszú...
  • avman #1
    és kinek a sírjára? Boris Vianéra?