Szekeres Viktor

Már csak öt színésznő hajt az amerikai Tetovált lány főszerepére

Úgy tűnik, hogy már csak öt színésznőnek van esélye Lisbeth Salander szerepére David Fincher következő filmjében. A karakter minden bizonnyal sztárt farag abból, aki megkapja a szerepet.

Három ausztrál, egy amerikai és egy francia színésznő szerepel a hírek (vagy pletykák) szerint a Lisbeth Salander szerepére esélyesek között, legalábbis a Showbiz 411 és az IndieWire szerint. A tavalyi év legnagyobb európai sikerfilmje, a Tetovált lány, David Fincher rendezésében kap amerikai verziót, mely jövő év karácsonyán kerül bemutatásra Amerikában.


A jelöltek közül talán a legismertebb Rooney Mara, akit nemrég a Rémálom az Elm utcában főszerepében láthattunk, de Fincher új filmjében, a Közösségi hálóban is benne lesz. Az egyik legtapasztaltabb jelölt Emily Browning, aki gyerekfilmekben (Lemony Snicket - A balszerencse áradása) és horrorokban (Szellemhajó, A sötétség leple) szerepelt eddig, s ő lesz a főhőse a Zack Snyder-féle Sucker Punch-nak. Sophie Lowe ugyancsak ausztrál és mostanában üstökösként tör fel - itthon még nem nagyon láthattunk, de a remek Beautiful Kate-ben ő a címszereplő. Mellettük még a francia Lea Seydoux (a szerető a Robin Hoodban) és a szinte teljesen friss és kezdő Sarah Snook jöhet szóba. Mármint a fenti lapok értesülései szerint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    ehhez remekül hozzá lehet nyúlni. sokféleképpen. le lehet nyesni sok vadhajtást és pergősre készíteni. vagy hozzáadni a sok dolgot, ami kimaradt a filmből, de benne van a könyvben. rengeteg dologgal lehet jobbá (és rosszabbá) tenni.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Szerintem is jobb lenne, ha hozzá sem nyúlnának.
  • Vergil 20 #2
    Én sem vagyok híve az amerikai feldolgozásoknak, de David Fincher miatt ezt mégis nagyon várom.
  • curse #1
    pedig alap, hogy summer glaunak kene jatszani, ha tullepunk azon, hogy el se kene kesziteni :)