Szekeres Viktor

Újabb klasszikus horror kap feldolgozást

Dario Argento hosszas unszolásra végül beadta a derekát és engedélyezte a Suspiria, vagyis a Sóhajok feldolgozását, melyet az Ananász expresszt is készítő David Gordon Green készíthet el.

Már egy ideje pletykálták, hogy Daria Argento 1977-es Sóhajok (Suspiria) című klasszikusa is feldolgozásra kerül Hollywoodban, de csak mostanra vált biztossá, hogy a projekt megvalósulhat. A Bad Taste információi szerint ugyanis az olasz rendező 9 hónapos tárgyalássorozatot követően döntött úgy, hogy áldását adja a remake-re. Argento ugyanis meg van győződve arról, hogy filmje egy mestermű és semmiképp sem homályosíthatja el azt egy új verzió.


Az eurohorror egyik nagy klasszikusára lehet, hogy rá is fér egy feldolgozás, mert mai szemmel már közel sem biztos, hogy olyan hatásosnak tűnik, mint annak idején. Az új Sóhajokat az Ananász expresszel nagy sikert arató David Gordon Green készítheti el, aki éppen előző filmje jó szereplésének kapta meg a stúdiók támogatását a projektre. Ha minden rendben halad a szereposztás és az előkészítés nemsokára elkezdődhet, s a forgatásra jövő évben kerülhet sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)