Szekeres Viktor

Újabb előzetes a koporsóban játszódó mozifilmhez

Mit tennél, ha egy koporsóban ébrednél, semmire sem emlékeznék, s mindössze egy mobiltelefon és egy öngyújtó állna rendelkezésedre a szabaduláshoz? Csak 90 perced van, óra indul.

A San Diegói Comic Conon a Lionsgate előrukkolt a Buried legújabb előzetesével, amit lejjebb meg is lehet tekinteni. Rodrigo Cortes filmjére akkor kapták fel a fejüket az ínyencek, amikor meghallották, hogy a Ryan Reynolds által alakított főkarakter mozgástere egy koporsóra korlátozódik, abból kell kiszabadulnia 90 perc alatt egy mobiltelefon és egy öngyújtó segítségével.


A nem titkoltan a hitchcocki életmű előtt tisztelgő thrillert Amerikában szeptember 24-én mutatják be (a hazai premierről egyelőre nincs hír), valószínűleg korlátozott vászonszámon. A filmet a forgalmazó stúdió a Sundance filmfesztiválon történt vetítése után vette meg, hogy széles körben is bemutathassa. A Buried vételi ára nagyjából 4 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Quantumleap #6
  Gondolom, pont ezért csinálták így.
 • Torek #5
  Meghalnék
 • nthgr #4
  Kb 10 perc alatt az öngyújtó lángja a koporsóban levő összes oxigént szén-dioxiddá alakítja, zseblámpa picit egészségesebb lenne világítani... ;)
 • Quantumleap #3
  Nem tudom, nekem a melóhelyemen az öltözö lent van az alagsorban. Ha ott előveszem a telefont, mindig a "Limited Service" feliratot kapom. De mondjuk segélykérő telefonok lehet, hogy hívhatók, még nem próbáltam.
 • NLZ #2
  Biztos egy adóvevő torony közelében temették el. Viccen kívül simán lehet. Próbáld csak ki.
 • Alfa Of NS #1
  Föld alatt mennyi térerő van?