Szekeres Viktor

Johnny Depp a 2005-ös európai thriller feldolgozásában

Eredetileg Sam Worthingtonra lett kiosztva a nemsokára elkészítendő The Tourist című kémthriller főszerepe, azonban kreatív okok miatt mind Worthington, mind az előzetesen kinézett rendező, Florian Henckel von Donnersmarck kiszállt a produkcióból.

A hírek szerint a Sony Johnny Deppel tárgyal, hogy vegye át azon film főszerepét, mely a viszonylag sikeres, 2005-ös francia film, az Anthony Zimmer alapján készülne. A stúdió ugyancsak tárgyalásokat kezdeményezett Alfonso Cuaron rendezővel is, hogy beszálljon a produkcióba, de ezek még korai fázisban leledzenek. A változások ellenére a Julian Fellowes forgatókönyve alapján készülő film forgatása az eredetileg tervezett, februári időpontban el fog kezdődni.


A történet egy amerikai turistáról szól, akit behálóz egy Interpol ügynöknő (őt az amerikai verzióban Angelina Jolie fogja alakítani), aki egy bűnözőt próbál kézre keríteni, akibe hajdanán szerelmes volt. Érdekesség, hogy a remake-et eredetileg Bharat Nalluri rendező készítette volna el Tom Cruise-szal és Charlize Theronnal, azonban ez a terv kútba esett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #1
    Eredeti film bejött. Sophie Marceau istennő!