Szekeres Viktor

Természetfölötti thrillert dolgoznak fel

Azon lehet vitatkozni, hogy klasszikus mozifilmeket mennyire kell és illik feldolgozni, azonban a kevésbé ismert produkciók, mondjuk a tévéfilmek remake-jeinek lehet, hogy létjogosultsága van, főleg, ha az eredeti anyagot mozikompatibilissá tudják tenni.

A The Hollywood Reporter szerint a Miramax Films egy természetfeletti thrillerre vetette ki hálóját, ráadásul a Don't Be Afraid of the Dark főszerepére mintha már meg is nyerték volna az ausztrál Guy Pearce-t.


Az 1973-ban, az ABC csatornán bemutatott tévéfilm alapján készülő új verzió egy fiatal lányról fog szólni, aki édesapjával és annak barátnőjével új házba költözik és felfedezi, hogy démoni teremtményekkel kénytelenek osztozkodni a lakon. A főszerepet a Híd Terabithia földjére című filmből is ismert Bailee Madison fogja alakítani, s a lánya szörnymeséitől kiakadó apa bőrébe bújó Pearce mellett a harmadik főszerepet Katie Holmes-ra bízták.

A forgatás jövő hónapban indul Ausztráliában, s Tory Nixey rendező munkáját forgatókönyvíróként egy bizonyos Guillermo del Toro is segítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)