Szekeres Viktor

Itt az Elképzelhetetlen előzetese

Lehet, hogy az Unthinkable lesz az a film, mely eldönti, hogy mozis színész maradhat-e Samuel L. Jackson, vagy végérvényesen a videótékák alsó polcaira szorul filmjeivel.

Megérkezett az Unthinkable (magyarul: Elképzelhetetlen) című thriller első előzetese. A Samuel L. Jackson főszereplésével készült filmnek még nincs premierdátuma, így lehet, hogy csak DVD-n fog megjelenni, pedig olyan színészek játszanak benne, mint Michaeé Sheen, Carrie-Anne Moss és Brandon Routh.


Az Unthinkable-t Gregor Jordan (Az informátorok) rendezte, s a történet három ellopott atomfegyverről szól, melyek helyét egy kikérdezésekre specializálódott ügynöknek kell kiderítenie, hiszen a merénylőt az FBI őrizetbe vette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • n0name666 #5
  Volt már egy pár "világmegmentős" film,kicsit unalmas,de azt nem hinném hogy ez miatt Samuel L. Jackson B kategóriás lesz,ő egy jó színész,csak lehet hogy párszor rosszul választott,ennyi...
 • Terlis #4
  Jackson jó színész, meg a többiek is, de a trailer alapján ez egy klisékupac. Még csak le se tölteném. Ha ezen múlik, hogy B kategóriás színész lesz-e, akkor peche van :D
 • asdasdasd #3
  Mintha a 5 fingers is hasonló lett volna. (abban is S.L.M.F.Jackson vallat...)
 • zoltanszon #2
  Inkabb Jack Cross-e. Annal kemenyebb es hatekonyabb vallatast meg nem lattam...
  Igen, ez is kepregeny.
 • PheCho #1
  Én bírom az öreg Jacksont, de a leírtak alapján ez inkább Jack Bauer szakterülete. :)