Szekeres Viktor

Az első képek Spielberg inváziós tévésorozatából

Steven Spielberg az egyik executive producere a 2011-ben bemutatásra kerülő Fallen Skies című posztapokaliptikus scifinek, melyből megérkeztek az első képek. A főszerepben egy ismerős arcot láthatunk.

Steven Spielberg keze jövőre két scifisorozatban is benne lesz. Ezek közül az egyik az időutazós Terra Nova, a másik pedig a Fallen Skies, mely egy idegeninvázió után fél évvel játszódik, egy, az emberek zömétől megszabadított Földön, ahol maroknyi csapat szervez ellenállást. A Fallen Skies főszereplője Noah Wyle és Moon Bloodgood lesz, s míg az előbb említett Terra Nova családi kalandsorozat lesz, matinéjelleggel, addig ez a scifi jóval keményebb. nyersebb megközelítést választ. Az internetre ma felkerült képekből ugyan sokat nem lehet leszűrni, de legalább sejthetjük, körülbelül mire számítsunk. A többi képet itt lehet megtekinteni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Üröm az örömben, hogy a Fallen Skies premierje még nagyon messze van. Bár már az 1. évad nagy részének elkészültek a forgatókönyve, s a forgatások is haladnak, a premierre egészen 2011-ig várnunk kell. A tervek szerint ugyanis a TNT tavasszal, de legkésőbb nyáron elkezdi adni a sorozatot, melyet minden bizonnyal elég hamar utat fog találni Magyarországra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #10
    Vagy sorozatban az Earth:Final Conflict? Persze ott a jószándék csak részleges, igazából más tervek is állnak mögötte.
  • bnfront #9
    Könyvbe jó :P Filmbe érdekelne hogy oldják meg, igaz az is meglep hogy még nem csinált belőle senki filmet(egy-az-egyben nem 5let lopósat).
  • WinT #8
    Ez a Noah Wyle nekem már örökké Carter doki fog maradni...
  • Prof William #7
    Esetleg Arthur C. Clarke -tól a Gyermekkor Vége?

    Az is haverkodós és mégis jó...

  • mopsar #6
    Mi lenne abba a pláne hogyha lejönnének a földre, jól összehaverkodnánk velük és boldogan élnénk amíg meg nem halunk? Valahogy nem tudnék ilyen storyból átütő sikerű sorozatot elképzelni:D Az E.T. is egy gyerekfilm volt... olyanból van másik sokmillió is...
  • endrev #5
    De miért kell már megint hódító színben feltüntetni földönkívülieket? Spielberg-től ennél többet várnék, igaz az E.T-t és a Harmadik típusú találkozásokat leszámítva eddig azt bizonyította, hogy - ebben a tekintetben - nem lehet.
  • nenad #4
    Szerknek> a képek alul össze vannak cserélve és egy hiányzik!
    Köszi.
  • Narxis #3
    detto

    mellőzzük a nyálas és giccses jeleneteket
  • Zocsi #2
    detto

    Mág régóta várok valami fincsi sci-fi thrillert. Anno volt a Invasion: Earth (ami mondjuk elég softcore, de anno én spec. élveztem a nem szokványos epizódokat), meg erre lehetne még egy kis Battlestar Galactica-s hangulatot húzni a Capricás jelenetekből... és így tovább. Persze Spielberg biztos jót csinál, csak könyörgöm nehogy nyálas/giccses legyen...
  • scagnetti #1
    Várom!