Az első képek Spielberg inváziós tévésorozatából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy sorozatban az Earth:Final Conflict? Persze ott a jószándék csak részleges, igazából más tervek is állnak mögötte.
Könyvbe jó 😛 Filmbe érdekelne hogy oldják meg, igaz az is meglep hogy még nem csinált belõle senki filmet(egy-az-egyben nem 5let lopósat).
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Esetleg Arthur C. Clarke -tól a Gyermekkor Vége?
Az is haverkodós és mégis jó...
Az is haverkodós és mégis jó...
Mi lenne abba a pláne hogyha lejönnének a földre, jól összehaverkodnánk velük és boldogan élnénk amíg meg nem halunk? Valahogy nem tudnék ilyen storyból átütõ sikerû sorozatot elképzelni😄 Az E.T. is egy gyerekfilm volt... olyanból van másik sokmillió is...
De miért kell már megint hódító színben feltüntetni földönkívülieket? Spielberg-tõl ennél többet várnék, igaz az E.T-t és a Harmadik típusú találkozásokat leszámítva eddig azt bizonyította, hogy - ebben a tekintetben - nem lehet.
Szerknek> a képek alul össze vannak cserélve és egy hiányzik!
Köszi.
Köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
detto
mellõzzük a nyálas és giccses jeleneteket
mellõzzük a nyálas és giccses jeleneteket
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
detto
Mág régóta várok valami fincsi sci-fi thrillert. Anno volt a Invasion: Earth (ami mondjuk elég softcore, de anno én spec. élveztem a nem szokványos epizódokat), meg erre lehetne még egy kis Battlestar Galactica-s hangulatot húzni a Capricás jelenetekbõl... és így tovább. Persze Spielberg biztos jót csinál, csak könyörgöm nehogy nyálas/giccses legyen...
Mág régóta várok valami fincsi sci-fi thrillert. Anno volt a Invasion: Earth (ami mondjuk elég softcore, de anno én spec. élveztem a nem szokványos epizódokat), meg erre lehetne még egy kis Battlestar Galactica-s hangulatot húzni a Capricás jelenetekbõl... és így tovább. Persze Spielberg biztos jót csinál, csak könyörgöm nehogy nyálas/giccses legyen...
Várom!