10
-
Quantumleap #10 Vagy sorozatban az Earth:Final Conflict? Persze ott a jószándék csak részleges, igazából más tervek is állnak mögötte. -
bnfront #9 Könyvbe jó :P Filmbe érdekelne hogy oldják meg, igaz az is meglep hogy még nem csinált belőle senki filmet(egy-az-egyben nem 5let lopósat). -
#8 Ez a Noah Wyle nekem már örökké Carter doki fog maradni... -
Prof William #7 Esetleg Arthur C. Clarke -tól a Gyermekkor Vége?
Az is haverkodós és mégis jó...
-
mopsar #6 Mi lenne abba a pláne hogyha lejönnének a földre, jól összehaverkodnánk velük és boldogan élnénk amíg meg nem halunk? Valahogy nem tudnék ilyen storyból átütő sikerű sorozatot elképzelni:D Az E.T. is egy gyerekfilm volt... olyanból van másik sokmillió is... -
endrev #5 De miért kell már megint hódító színben feltüntetni földönkívülieket? Spielberg-től ennél többet várnék, igaz az E.T-t és a Harmadik típusú találkozásokat leszámítva eddig azt bizonyította, hogy - ebben a tekintetben - nem lehet. -
nenad #4 Szerknek> a képek alul össze vannak cserélve és egy hiányzik!
Köszi. -
#3 detto
mellőzzük a nyálas és giccses jeleneteket -
#2 detto
Mág régóta várok valami fincsi sci-fi thrillert. Anno volt a Invasion: Earth (ami mondjuk elég softcore, de anno én spec. élveztem a nem szokványos epizódokat), meg erre lehetne még egy kis Battlestar Galactica-s hangulatot húzni a Capricás jelenetekből... és így tovább. Persze Spielberg biztos jót csinál, csak könyörgöm nehogy nyálas/giccses legyen... -
scagnetti #1 Várom!