Szekeres Viktor

Stargate Atlantis és Battlestar Galactica színészek Magyarországon

Az SFportal rendezésében nagyszabású scifis találkozóra kerül sor jövő héten Budapesten, melyet a Csillagkapu Atlantisz és a Csillagközi romboló egy-egy ismertebb szereplője is megtisztel.

A scifi-sorozatok magyar rajongói számára szervez közönségtalálkozót az SFportal július 10-én, szombaton a Hilton Budapest Westend szálló konferencia termébe. Az eseményen a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica egy-egy szereplője is fellép - és minden kérdésre válaszolnak, amit a közönség feltesz nekik. S hogy kik érkeznek hozzánk? Először is Dr. Radek Zelenka, azaz David Nykl, a Stargate Atlantis szereplője. A cseh tudós azonban nem egyedül érkezik, hanem egy igazi cylont is magával rángat, mert Simon / Number Four, azaz Rick Worthy is jön, hogy a Battlestar Galactica magyar rajongóival találkozzon.

Az egész napos scifi-találkozón mindenki találkozhat velük, kérhet autogramot, fényképezkedhet, de emellett az SFportal sok más egyéb, színes programmal is várja a látogatókat. Lesznek előadások a 3D mozik jövőjéről, a filmek és a számítógépes játékok házasságáról, tartanak kerekasztal beszélgetést is a tv sorozatok forradalmáról is. A jókedvről pedig egy sci-fi és tévésorozat rajongó standup comedy-s, Bruti gondoskodik, mint műsorvezető.

Bővebb információ és kedvezményes előregisztráció az esemény honlapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mynameisbence #6
    Olvastam valahol hogy az idén akarják kiadni és azér már jócskán benne vagyunk az idénben és ha télleg meg akarják csinálni akk el kéne kezdeni a forgatást utómunkát ilyesmit és erről valszeg ő is tudni fog
  • unisol1 #5
    Ja, úgy emlékeztem mozifilmet írtál, de látom csak simán film...
  • unisol1 #4
    Valszeg gőze sincs... Ha lesz, nem neki szólnak először...
    A téma engem is érdekelne. Amúgy mozifim biztos nem lsez, dvd az nagyon várományos...
  • DeviloftheHell #3
    namost a pasas az életben is tudos vagy mi a busvan? :D
  • Narxis #2
    Én ott leszek! :)
  • mynameisbence #1
    Bár el tudnék menni, végre megkérdezhetném hogy mikor lessz atlantisz film