Szekeres Viktor

A Lost rendezője szuperhősökről forgat sorozatot

Egyik scifisorozatból a másikba pottyanhat a Lost házirendezője, Jack Bender, aki elvállalta a Syfy csatorna felkérését, miszerint rendezze meg az Alphas című sorozatterve első epizódját, mely alapján eldöntik, hogy érdemes-e a széria a nézők figyelmére.

Alig ért véget a Lost - Eltűntek sugárzása Amerikában, a sorozat házi rendezője, Jack Bender, máris új megbízatást kapott. A Deadline Hollywood értesülései szerint ugyanis ő rendezheti az Alphas című sorozat pilótafilmjét, mely alapján a Syfy csatorna eldönti, hogy vajon igényt tart-e a szuperképességű emberekről szóló sorozatra.

Egyelőre még nem tudni, hogy kik szerepelhetnek az Alphas pilotjában, egyedül az publikus, hogy Zak Penn forgatókönyvíró Section 8 címre hallgató szkriptje eredetileg a jóval nagyobb és tőkeerősebb ABC csatornára készült volna. A Syfy azután csapott le a sztorira, miután az ABC lemondott róla. Az Alphas története szuperképességekkel rendelkező emberekről szól, akik egyedül nem számítanak igazi szuperhősöknek, együtt azonban kivételesen hatékony tímnek bizonyulnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #1
    "együtt azonban kivételesen hatékony tímnek bizonyulnak."

    Ez hatalmas volt...