Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Stephen King tévésorozata

Amerika scifi-fanatikusai alig egy hónap múlva láthatják a Syfy csatorna legújabb, természetfölöttivel operáló sorozatát, a Havent, mely Stephen King egyik regénye alapján készült. Az első valódi előzetes alapján a projekt akár még jól is elsülhet.

Júliusban indul el az amerikai scificsatornán a Stephen King regénye alapján készített Haven, s végre mi is láthatjuk, hogy miről fog szólni A coloradói kölyök feldolgozása. A főszerepekben Emily Rose-t és Eric Balfourt lehet látni.


A történet, a Syfy sajtóközleménye szerint egy magabiztos FBI-ügynöknőről fog szólni, aki egy rutin nyomozásból kifolyóan elvetődik egy kisvárosba, Havenbe, ahol is furcsa jelenségekre lesz figyelmes. Felfedezi ugyanis, hogy a lakók lappangó különleges képességekkel bírnak, melyek elkezdenek a felszínre törni, neki pedig az lesz a küldetése, hogy ezeket kordában tartsa, hogy a külvilág ne szerezzen tudomást róluk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fozerl #2
    Ennek mi köze a Colorádói kölyökhöz, ami arról szól, hogy két 100 éves újságíró elbeszél egy megoldatlan történetet egy zöldfülű újságíró tyúknak, messziről nincs köze semmi féle sci-fi esethez. Egyszerű krimi. No comment
  • Prof William #1
    X-Akták + Rémkoppantók hibrid lesz ezek szerint.