Szekeres Viktor

Senkit sem érdekelt a Flash Forward utolsó része

A Flash Forward nem az a sorozat volt, melyet megmenthetnének a fanatikus rajongók, hiszen még a fináléra sem gyűlt össze 5 millió néző, pedig sokan számítottak arra, hogy az átlagnál többen lesznek kíváncsiak a megoldásokra.

Annak ellenére, hogy már a szezonon kívül, többnyire ismétlések ellen adta le az ABC csatorna a Flash Forward - A jövő emlékei záró epizódját, a nézők nem tértek vissza az egykoron remek nézettséggel nyitó szériához. Lehet, hogy jobban is tették, mert bár a készítők megszüntetés esetére alternatív befejezést, illetve néhány szál elvarrását ígért, a híradások szerint mindez nem történt meg, majdnem az összes kérdés nyitva maradt.


A nézettségi adatok szerint a finálé ismét a sorozat eddigi mélypontja irányába húzott, hiszen mindössze 4,96 millióan látták azt, hogy mi történik Benford ügynökkel az utolsó pillanatokban. Ez pedig a csütörtöki napon a Helyszínelők és A mentalista ismétlései mögött csak az 5. helyre volt elegendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Wittgen #14
  Jól indult a sorozat, de utána tök unalmas lett számomra, így abba is hagytam a nézését. Ez van, tovább már nem tudott érdekelni.
 • winnie #13
  "nnek az oka pedig pont az, hogy már tudták, hogy a csatorna nem rendel töb részt. "

  nem tudták.

  "Sajnos egy lost típusú sosincs vége hülyeséget akartak belőle kihozni... "

  nem csak a lost képviseli a sorozatok műfaját. ott a jóbarátok, a vészhelyzet, a grace klinika vagy a doktor house. mind hosszabb, mint a lost.

  "Miért nem lehet egyszer egyetlen évadra tervezni 22 részt, de azokat viszont jó ütősre????"

  mert annak semmi értelme. a sorozatokba azért ölnek olyan sok pénzt, hogy évekre megoldják velük egy óra hétköznapi főmásoridő lefedését. senki sem olyan hülye, hogy valamit befuttasson és utána levegye az adásról. ilyen tervez eleve számításba sem vesznek a csatornák.
 • Gauge #12
  Szerintem a vége (utsó részek) jó(k) lett(ek). Ennek az oka pedig pont az, hogy már tudták, hogy a csatorna nem rendel töb részt. Szerintem az elejét rettenetes elhúzták , pedig a 22 részbe simán beleférhetett volna az egész sztori és még több is. Sajnos egy lost típusú sosincs vége hülyeséget akartak belőle kihozni... Miért nem lehet egyszer egyetlen évadra tervezni 22 részt, de azokat viszont jó ütősre????
 • Ender Wiggin #11
  Egyrészt az FF nem lett agyonhypolva a szezonzáró előtt, mint a Lost. Másrészt nem volt szó megoldásokról, mert mikor ezt forgatták, még nem volt kasza.
  Másrészt, a téli szünet után már csak 6 millió illetve az alatti nézőszámot tudhattak magukának, így a tegnapi 5,075 nem rossz. Volt ennél 3 rosszabb eredményt hozó epizód is.
  12,45 volt a csúcs, maradt 5,075. 59%-os visszaesés. Ennyi nézőből el lehetett volna vegetálni - a Heroes is 5 milliókkal kapott még sanszot anno -, csak hát a forgatás nagyon sokba került.
 • pixx #10
  Szerintem, pont hogy nagyobb kérdéseket vetett fel az utolsó rész, mint maga a sorozat volt. Azt hittem lezárják, de olyan érzésem volt, mintha ezzel akarnák cukkolni a nézőket, hogy könyörögjenek, ki még egy évadot...
  Az 5 millió nem kevés, de ha jól emlékszem az első részek bőven 10 millió fölött voltak, a csatorna meg a reklámból él.
 • zedow #9
  Ha nem jelentették volna be, hogy vége, akkor talán többen nézték volna.
  De az tényleg vicces, hogy lesenkizett 5 millió embert :D
 • DeviloftheHell #8
  5millio nézö az senki a cikkironak :D ugy szeretném látni hogy az a 5 millio ember csak egyet rug bele a kedves cikkiroba :D
 • Foszlock #7
  Simán jó lenne még 1-2 évad sztem:) Állítólag van vmi "save Flash Forward" c. mozgalom ami meg akarja menteni a sorozatot, remélem sikerül nekik kiharcolni valamit:)
 • hitman08 #6
  Ismét gyönyörű szóhasználat, gondolom ezt a nyomi cikket is kiadták fordítani valakinek, aki feleslegesnek tartja visszaolvasni saját mondatait. Bravó, így tovább srácok!
 • DjDano #5
  Csatlakozom, erősen érződött hogy anno még szántak egy évadot a sorozatnak... A 2 legfontosabb kérdés szerintem az volt, hogy:

  1. Ki volt a "főgonosz", aki a szálakat mozgatta?
  2. Mi volt a célja az ájulások előidézésével?

  Sajnos egyikre se kaptunk választ...

  A tökéletes befejezés az lett volna, ha sikerül megakadályozni a 2. ájulást és egyben lelepleződik a "főgonosz"