Szekeres Viktor

Másik sorozatban folytatja a Flash Forward főszereplője

Egy sorozat halálának legbiztosabb jelének azt lehet venni, ha már a színészek sem bíznak a folytatásban és más produkcióhoz írnak alá. Így tett a Flash Forwardosok közül Joseph Fiennes is.

Még csak pár napja vetettek véget a Flash Forward című amerikai scifisorozatnak (itthon: Flash Forward - A jövő emlékei címen ismerhetjük), a főhőst, Mark Benfordot alakító Joseph Fiennes máris talált egy új sorozatot magának. A Spartacus: Blood and Sand-del az idén nagyot robbantó Starz csatorna 2011-ben tervezi bemutatni a Camelot című történelmi sorozatát, mely természetesen az arthuriánus mondavilággal foglalkoznak. Fiennes a sorozatban Merlint alakítja majd.


Természetesen nem az angol színész az egyetlen, akit nemsokára más sorozatban láthat Amerika, hiszen a jövőbe pillantós sorozatban Janis-t, az FBI ügynöknőt alakító Christine Woods is továbblép, ő a Perfect Couples című komédia egyik főszereplője lesz. Ugyancsak szitkomban folytatja tévés pályafutását Zachary Knighton, akit az elmúlt szűk egy évben Bryce-ként ismerhettünk meg - a színész a Happy Endings egyik kiemelt karakterét alakíthatja jövő tavasztól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #1
    Christine woods sitcom-ban? Not happy :( de legalább nem tűnik el :)