Szekeres Viktor

Mozifilm készülhet a Mass Effect-ből

A World of Warcraft után a Mass Effect megfilmesítési jogai is elkeltek, s a játékok rajongóinak most már azon kell izgulniuk, hogy a tervezett filmekhez készítendő forgatókönyvek megüssék a hollywoodi mércét.

A Legendary Pictures bejelentette, hogy megvásárolta a Mass Effect megfilmesítésének jogait. A The Electronic Arts és a Bioware Xbox 360-ra készült videójátékából készülő mozifilm legyártásába a Warner Bros. stúdió szállna be. A hírek szerint Mark Protosevich, a Thor forgatókönyvének írója készíthetné el a Mass Effect-film történetét. (Persze a jogvásárlás még csak afféle szándéknyilatkozat, illetve a versenytársak megelőzését szolgálja, egyáltalán nem biztos, hogy el is fog készülni a tervezett produkció.)


A scifijáték története egyébként 2183-ban játszódik és Shepard parancsnokot követi nyomon, aki azt a parancsot kapja, hogy arasson győzelmet egy idegen faj fölött, mely 50 ezer évenként meghódítja galaxisunkat, hogy minden szerves életet kiirtson. A Legendary Pictures-nek egyébként nem a Mass Effect az egyetlen készülő játékfeldolgozása, hiszen a cég nemrég a World of Warcraft jogait is megvásárolta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #27
    Azért én a cinematik trailerjét is nagyon szeretem. :)

    Mass Effect 2 Full Length Cinematic Trailer [HD]

    Megmondom őszintén, én ilyen minőségben jobban el tudnék képzelni egy mozifilmet, mint valami diszletes élőszereplős gányolmányt.
  • Bhalage #26
    haha nekem az tetszik ahogy Gruntot bekapja a Threser állat aztán ledurran a fele D:
  • Csak77 #25
    Nem kellenek szinészek, minek? Olyan film kell mint a youtube-on található "Mass Effect 2 Full Length Cinematic Trailer"... annak is a második felében látható akció rész.
  • Bhalage #24
    én úgy vagyok ezzel, hogy nekem a ME tobb elmenyt adott, mint mostansag barmelyik (scifi film)
    szerintem mesteri mu, zene, tortenet, karakterek, nem kell, hogy teljesen valosagos/hiheto legyen, te tetszett ahogy kibontakozik elotted a szal, es egy nagyon klasszul van vegigvezetve, egy percig nem ereztem unalmasnak.
    az ME2 vegen meg szabalyszeruen fostam, hogy ne haljon meg senki : ) nem is halt meg senki, JUHÉ :D shepard a király
  • narumon #23
    Wáááá, ez a film egy normális rendezővel, a játék sztorijával mindent odabaszna. Én csak attól félek, hogy elbasszák (mint az összes többi játék - film konverziót), ráadásul ha 12-es karikára csinálják akkor már veszett is az egész.

    Ez a bemutató élőszereplőkkel is simán verne mindent:
    Mass Effect 2 launch trailer
  • T0nk #22
    És? A Hollywood-i szinészek 90 százaléka nem az.
  • T0nk #21
    A Tömeghatás a legjobb fordítás, de most őszintén: bemennél egy ilyen című filmre, ha nem tudnád mi az alapanyag? Ilyen címe a Bölcsek kövére 4-nek lenne.

    Persze a legborzalmasabb, ha működésbe lép a "Magyar filmcímkitaláló iroda" (Broafka tudja honnan az idézet?).
  • Broafka #20
    "tömegeffektus"?

    1, azért ez annyira nem dúrva szó, hogy ne lehessen lefordítani: Tömeghatás segítek
    2, Ez a zsigerből fikázzuk a magyar nyelvet kezd erőltetett lenni, azzal sosincs baj, hogy jól fordítják le, egyszerűen hülyén hangzik és kész.(bár szerintem ez esetben annyira nem)
    3, Már csak a Relék miatt is le fogják majd fordítani.
  • Reg5 #19
    De annyira jókat se, és itt a gond.
  • Hoz_Hun #18
    Itt egy válogatás egy bunkó Shepard kapitány megmozdulásaiból a Mass Effect 2-ben. Persze nem kell a játékban ilyen tuskónak lenni, de itt vannak jó beszólásai.
    Angolul tudóknak

    Mass Effect 2: Commander Shepard Is Still A Jerk