Szekeres Viktor

Fenn a neten a Resident Evil 4 előzetese

A Screen Gems az előzetes ígéreteinek megfelelően, amerikai idő szerint szombat délután bemutatta a WonderCon-on az új Kaptár-film, a Resident Evil: Afterlife előzetesét.

A Resident Evil: Afterlife előzetesét először a San Franciscói WonderCon közönsége láthatta, s ezt követően került fel az internetre, hogy 2D-ben sorakoztasson fel sok 3D-s kunsztot. (A 100%-os látványban a mozikban vetített 3D-s trailerek láttán lehet részünk.) Az Amerikában szeptember 10-én bemutatkozó filmben Milla Jovovich mellett a Hősök egyik sztárja, Ali Larter és a Prison Breakes Wentworth Miller fog feltűnni.


Ahogy arra az előzetesben is felhívják a nézők figyelmét, a Resident Evil negyedik részét, mint a tavalyi két 3D-s horrort, az Avatart vagy az idén moziba kerülő táncos filmet, a Step Up 3D-t, valóban 3D-s kamerákkal forgatták, nem csak konverzió útján lesz térhatású a kép.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • reaper09 #26
    Edison ez a reklám oan mint ha Jacko Thrilleréből szöktek volna a zombik de gondolom oan régi is :D
  • edisonae86 #25
    Igen ezekről persze én is tudok. :) De most csak most az "elsődleges" részeket fejtettem ki. Egyébként az fps RE játékokon kívül mindegyik rész egy nagyon jó történet. Szinte már film csak te hajtod végre a cselekvést. Ezekkel a filmekkel az az én gondom hogy el van "macsóskodva" az egész. Kár hogy George Romero nem fogadta el a rendezői széket, biztos jobb lett volna. De viszont megrendezte a RE2 játék reklámját. RE2 game commercial
  • Inquisitor #24
    "A játéknak már 5. része is van. Kb ennyi. "
    Késő van már utánaszámolnom, de taln több van. Volt ugye RE0, meg talán pár ilyen mellékszállat feldolgozó játék is, mint a Codename Veronica ...
    Itt van az összes játék listája, nyilván van sok átfedés, mert egyes részeket több platformon más névvel kiadtak, vagy GameCube-on kiadták a bővített RE1-et:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil
  • koschwarz #23
    eeegen...hát nem is tudom, mennyire vegyem komolyan annak a véleményét, aki egy más valaki (egyáltalán, ki?) által összeállított listákat böngészve "állapítja" meg, hogy milyen filmeket érdemes várni...

    mindegy, egyik resident evil filmet nem szánták olyan színvonalúnak, hogy egy "ezt várjuk nagyon" top 20-as listába beleférjen...sőt másik több száz filmet sem, amit egy év alatt gyártanak hollywood-ban.
  • Kerub #22
    Vicces. Épp most olvastam egy baromi jó top20 összeállítást 2010 legvártabb filmjeiről... Gondolkoztam is hogy ez miért nincsen benne (ellentétben velem, a többség szereti a Resi filmeket), de a trailert elnézve már tudom a választ :P
  • koschwarz #21
    akárhányszor adják valahol valamelyik részt, mindig megnézem, mert szórakoztató. leszarom mennyi köze van a játékhoz, mert egyikkel sem játszottam.
  • regnvm #20
    Az a piramisfejű nagykalapácsos cucc meg tiszta olyan mint a silent hillek piramisfejű nemtudommije.Meg fogom nézni kíváncsiságból de nem várok semmit csak mint az eddigi részektől.A játékkal nem játszottam csak kb 30 percet mert nem új korában láttam hanem pár évvel ezelőtt,amiben azzal a kék felsős csajjal kell menni.
  • roguereal #19
    nagyon szépen köszönöm Terlis a segitséget
  • Terlis #18
    A Perfect Circle - The Outsider
    Szerintem ez vmi mix lesz, valószínüleg renholder
  • Waterhorse #17
    Kilóg a lólába, a Degeneration (Bioterror) kimaradt a felsorolásból.