Szekeres Viktor

Itt a Kane & Lynch plakátja

Franciaországban tűntek fel az első Kane & Lynch plakátok, melyeken ugyan még nincs rajta a szereplők fényképe (a forgatás kezdete még arrébb van ugyanis), de a dizájn talán elárul valamit a filmtervről.

A Cannes-ben rendezett filmfesztivál nem csak azért hasznos, mert igényes és valódi mondanivalóval rendelkező filmeket ültet el a köztudatban, hanem, mert Hollywood apraja-nagyja is kivonul fényképezni és reklámozni. Például sok, csak hónapokkal később mozikba kerülő, vagy premierdátummal még nem is rendelkező film is kap egy-egy plakátot a tengerparti promenádon.

Az egyik ilyen újdonság a Kane & Lynch plakátja volt. Ha a főszereplők és a rendező hivatalos bejelentése után azt hitte volna valaki, hogy még nem 100%-os a filmterv, akkor most láthatja, hogy nem kell miért aggódni, Bruce Willis és Jamie Foxx valóban leforgatja a játékadaptációt és Simon Crane valóban meg fogja rendezni. A nagy kérdés már csak a szokásos: az előzetes hype-ot a gamerek körében (mindig van, most is lesz), követi-e végre értékelhető film. Akár úgyis fel lehet tenni a kérdést, hogy megszületik-e Hollywood harmadik értékelhető videójáték-feldolgozása.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mester1987 #12
    A "FUCK" csak mint idézet a sokszor elhangzott játékból :)
  • mester1987 #11
    Mi a FUCK van már ezzel a filmmel, semmi hír 2 éve...erre mást forgatnak Willissel...FUCK...FUCK...FUCK...pedig ez ütne...hiába oszlott meg a vélemény a játék 1. részéről.
    Mondjuk a címet elbaszták a játék 2. rész igénytelenségével, szóval ha nem lesz akkor 1 indok már van.
  • Loverman #10
    nagyon értelmes hozzászólás volt, köszönjük xD
  • Lecs0 #9
    Úgy 10%-ra saccolom azokat a nézőket, akik ismerik a játékot. 5%-ra azokat, akiket zavarni fog, hogy nem ugyanúgy néznek ki a szereplők. Szar lehet ebben az 5%-ban lenni.
  • Seth #8
    Hamár a játékból csinálnak filmet akkor nem mindegy. Majd ha az lenne a neve, hogy Winnie & Twinnie, akkor nem érdekelne.
  • kalapos01 #7
    Öngól lenne két 55 éves színésszel elsősorban tiniknek készülő filmet forgatni.
  • PokerFace #6
    Mondjuk ezt én sem értem. Nem rossz színész Jamie Foxx, de Billy Bob Thorton, sokkal jobb lett volna helyette erre a szerepre...
  • winnie #5
    mert nem tök mindegy? a plakáton amúgyis két fekete van.
  • Seth #4
    A játékban két fehér fószer van, miért is kellett lecserélni egyiküket feketére cserélni?
  • PokerFace #3
    Szerintem a Silent Hill, és kövezzetek meg, de nekem a Hitman is bejött, persze nem olyan szuper, mint a játékok, de szórakozásnak simán jó volt.
    Ja, és a Resident Evil első és harmadik része is értékelhető szvsz...