27
  • Hoz_Hun
    Azért én a cinematik trailerjét is nagyon szeretem. :)

Mass Effect 2 Full Length Cinematic Trailer [HD]

Megmondom őszintén, én ilyen minőségben jobban el tudnék képzelni egy mozifilmet, mint valami diszletes élőszereplős gányolmányt.
  • Bhalage
    haha nekem az tetszik ahogy Gruntot bekapja a Threser állat aztán ledurran a fele D:
  • Csak77
    Nem kellenek szinészek, minek? Olyan film kell mint a youtube-on található "Mass Effect 2 Full Length Cinematic Trailer"... annak is a második felében látható akció rész.
  • Bhalage
    én úgy vagyok ezzel, hogy nekem a ME tobb elmenyt adott, mint mostansag barmelyik (scifi film)
    szerintem mesteri mu, zene, tortenet, karakterek, nem kell, hogy teljesen valosagos/hiheto legyen, te tetszett ahogy kibontakozik elotted a szal, es egy nagyon klasszul van vegigvezetve, egy percig nem ereztem unalmasnak.
    az ME2 vegen meg szabalyszeruen fostam, hogy ne haljon meg senki : ) nem is halt meg senki, JUHÉ :D shepard a király
  • narumon
    Wáááá, ez a film egy normális rendezővel, a játék sztorijával mindent odabaszna. Én csak attól félek, hogy elbasszák (mint az összes többi játék - film konverziót), ráadásul ha 12-es karikára csinálják akkor már veszett is az egész.

Ez a bemutató élőszereplőkkel is simán verne mindent:
    Mass Effect 2 launch trailer
  • T0nk
    És? A Hollywood-i szinészek 90 százaléka nem az.
  • T0nk
    A Tömeghatás a legjobb fordítás, de most őszintén: bemennél egy ilyen című filmre, ha nem tudnád mi az alapanyag? Ilyen címe a Bölcsek kövére 4-nek lenne.

Persze a legborzalmasabb, ha működésbe lép a "Magyar filmcímkitaláló iroda" (Broafka tudja honnan az idézet?).
  • Broafka
    "tömegeffektus"?

1, azért ez annyira nem dúrva szó, hogy ne lehessen lefordítani: Tömeghatás segítek
    2, Ez a zsigerből fikázzuk a magyar nyelvet kezd erőltetett lenni, azzal sosincs baj, hogy jól fordítják le, egyszerűen hülyén hangzik és kész.(bár szerintem ez esetben annyira nem)
    3, Már csak a Relék miatt is le fogják majd fordítani.
  • Reg5
    De annyira jókat se, és itt a gond.
  • Hoz_Hun
    Itt egy válogatás egy bunkó Shepard kapitány megmozdulásaiból a Mass Effect 2-ben. Persze nem kell a játékban ilyen tuskónak lenni, de itt vannak jó beszólásai.
    Angolul tudóknak

Mass Effect 2: Commander Shepard Is Still A Jerk
  • Hoz_Hun
    Szerintem randa is. Az én Shepardom sosem nézett ki így. Meg egyáltalán hagyják békén Shepardot. Ha valaki arra a történetre kiváncsi játszon a játékkal.
  • ldavid
    de ő nem is színész
    amúgy szerintem vannak hasonló színészek
  • T0nk
    Remélem Mark Vanderloo kapja a főszerepet.

És remélem nem fordítják majd magyarra "Tömegeffektus" vagy "Tömegdefektus", vagy a "Harcsa, a tandem meg a rákkoktél" címen...
  • Hoz_Hun
    Ahhoz az kell hogy Drew Karpyshyn-t bevegyék a munkába. Tulajdon képpen ő találta ki az egészet. Ő írta az ME1 teljes történetét, részt vett az ME2 megírásában és ő írta mindhárom ME regényt (a harmadik mostanában fog megjelenni).
  • Callisto
    IQ harcos. Ennek a játéknak nagyon erős, komplex, kidolgozott háttere, világa, karakterei, politikája és óriási története van. Ha hűek maradnak mindehhez és jól megcsinálják ez lehet az új Star Wars.
  • Loverman
    jé, a sok troll...
    Én nem féltem a projektet, Legendary nem nagyon szokott rossz filmeket kiadni a kezéből, és ahogy a Warcraft filmnél beavatják a Blizzardos arcokat a munkába (Chris Metzen, Samwise), biztos itt is ez fog történni. Én speciel a Warcraft filmet már csak Raimi-től féltem.
  • Wittgen
    A könyvek szórakoztatóak voltak, simán megtették volna forgatókönyv-alapnak, ha már a filmét így elbaszták.

Remélem a ME filmnél a jogtulajdonosoknak (mármint gondolom némi kontroll azért maradt a játékfejlesztőknél/kiadónál) azért lesz beleszólásuk a film készítésébe.
  • Jimmyke
    Nem elhanyagolható tény, hogy a BioWare alapítói és a Mass Effect játékok vezető feje is részt vesznek a munkálatban.

Szósz
  • bitbandita
    Oleg a hatalmas termetű és buta, kőbunkó ruszki katona, fejében egy Andrew nevű amcsi tiszt személyiség-implanttal...:) Már a fejezetek címe is érdekes (intro.exe, comfile.wad, stb) Bizony bizony, a könyv az nagyon zsír. Oké, irodalmi Nobelt nem fog nyerni sose (bár a film sztorijához képest Nobel kategória), de könnyed kikapcsolódásnak tökéletes. Az 1. nem volt meg, azt kölcsönbe kaptam, a 2. megvolt, de azt meg lenyúlták kb 13 éve, föltörték a kocsimat, nem volt benne semmi érték csak ez a könyv a kesztyűtartóba. Hát nem elvitte a rohadék... ezért érdemes volt benyomnia az ablakot... a köcsögje.
  • Hornymut
    Xbox360 ÉS PC-re elkészült játék....
    Kíváncsian várom a filmet, bár eddig még csak csalódást ért Hollywood-tól feldolgozások terén (na jó, 1-2 kivétel akad).
  • MarkBlade
    A DOOM-nak nagyon jó története van. Kiadták, 2 részes és tényleg jó.Nem olyan el b... mint a film.
  • Eriongtk
    "a játékok rajongóinak most már azon kell izgulniuk, hogy a tervezett filmekhez készítendő forgatókönyvek megüssék a hollywoodi mércét. "
    Inkább a fent említett játékok mércéjét üssék meg... Hollywood mércéje már rég nem ott van, amikor ME-vel toltam, akkor kb úgy voltam vele, hogy "na, ez most sok filmet odab*szott"
    Igazából, ha már mindenáron filmesíteni akarnak, akkor könyörgöm, legalább köze legyen az eredetihez. Vannak játékok, amiknek a története van olyan jó, mintha filmet néznél, és épp ezért - én legalábbis úgy gondolom - 1:1 arányban mehetne filmnek, elméletben. Amekkora mákunk van, olyan sorsra jut, mint dragon ball.. nem volt rossz (még annál is rosszabb), de semmi köze nem volt a mangához/animéhez. Remélem tévedek, de előzőek példájából kiindulva képesek ilyet összehozni, hogy a címen kívül semmi köze nincs hozzá.
  • NovaTerra
    Azért a Mass Effectnek van normális storyja és karakterei, kidolgozott világgal, nem igazán lehet Doomhoz hasonlítani. Kell egy jó rendező, forgatókönyvírő és megfelelő költségvetés. Valamint az, hogy ne az legyen a filmben a legjobb, hogy mekkorát robbant meg vááá, de szép, ala avatár (kék lények itt is vannak).
  • Hoz_Hun
    Szerintem is a legjobb játék, éppen ezért félek a megfilmesítésétől. Ha nem a játék sztoriját dolgozzák fel, hanem más ebben az univerzumban játszódó történetet - mint a regényekben - akkor jó. De a játék történetét nem hiszem, hogy kellőképp át lehet ültetni filmbe. A forgatókönyv írásába meg minimum közreműködjön Drew Karpyshyn, az eredeti író.
  • cdr74
    WoW most meg ez.. Könyörgöm Hollywood ennyire agyhalott... Ráadásul ez annyira fog filmen működni, mint anno a DOOM..EPIC FAIL
  • JaSoN HuNTeR #2
    Jöhet, a világ legjobb játéka szerintem.
  • bladesoft
    Jöhet!!!!
    Avatar technologiával ha már legyártották XD