Szekeres Viktor

Újabb népszerű videójátékból lesz mozifilm

Bár rengeteg rajongója van a Rollercoaster Tycoon-nak, mégsem ez volt az a videójáték, aminek esetleges filmes feldolgozására a rajongók zöme vágyott volna. Ettől még úgy tűnik, elkészülhet a mozifilmverzió - animált és élő szereplőkkel.

A Heat Vision értesülései szerint a Sony Pictures animációs részlege megvásárolta a népszerű RollerCoaster Tycoon című videójáték filmes adaptációjának jogait. A lap információi szerint Harald Zwart, a nemsokára bemutatásra kerülő Karate kölyök rendezője látott neki a projekt előkészítésének, mely a tervek szerint élőszereplős-animációs hibrid lenne.


A tervezett film forgatókönyvének megírására David Ronnt és Jay Scherick-et jelölték ki, ők készítették a nemsokára mozikba kerülő Zookeeper és a Hupikék törpikék 3D szkriptjét is. A Rollercoster Tycoon játék egy vidámpark menedzseléséről szól, de hogy milyen sztorit találnak ki köré, azt nem tudni. A hibrid animációs filmek egyébként mostanában jöttek ismét divatba, elsősorban az Alvin ás a mókusok gigantikus sikerének köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)