Szekeres Viktor

Behalni látszik a Gears of War-mozifilm

Még nem kell keresztet vetni a Gears of War-mozifilmre, de közel sem jó jel, hogy a videójáték-adaptációból a stúdió inkább készítene egyszer, inváziós akciófilmet, mintsem epikus alkotást.

Bár egyelőre még nem beszélhetünk múlt időben a Gears of War-film tervéről, mint mondjuk a HALO-ról, de a The Los Angeles Times értesülései szerint a New Line és a Warner Bros. egyelőre parkolópályára tette a projektet. Az ok elsősorban a költségvetése drasztikus csökkentésében keresendő, a producerek ennek módjait kívánják feltérképezni.

A lap forrása szerint a tervezett több mint 100 millió dolláros büdzsé jó részét lenyesné a stúdió, ami azzal is jár, hogy a forgatókönyvet is újra kell gondolni. A Warner tervei szerint az új verzió egy sokkal egyszerűbb, inváziós történet lenne, mintsem epikus magasságokban szárnyaló projekt. Mivel így a Wanted írójának, Chris Morgannek a szkriptje az enyészeté lett, a stúdió új írót keres. A halasztás hatására az Underworld-filmek és a Die Hard negyedik részének rendezője, a Gears of War mellé kiszemelt Len Wiseman, is inkább tervezett posztapokaliptikus filmjére, a Nocturne-re koncentrál a továbbiakban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeviloftheHell #4
    halobol csak normálisan összekellene vagdalni az átvezetöket egy kis kiegészitéssel azt ott a 4 orás film
    gears of war-bol meg vagy egetrengetöt alkossanak vagy semmit
  • gombabácsi #3
    haloból minek mozifilm, hiszen az összes gagyi scifisorozat ugyanolyan (bsg, stártrekk, stargate stb)
  • Nazir #2
    A csináljunk szart mert valaki úgyis megeszi című műsorunkat hallották.
    Csak így tovább Holivad.
  • InterFoxSOFT #1
    Lufi játékból, lufi film!:)