Szekeres Viktor

A Resident Evil 4 is IMAX-moziba kerül

Ha szerencsénk lesz, a hazai IMAX-moziban is láthatjuk a Kaptár, azaz a Resident Evilből készült sorozat negyedik részét, az Afterlife-ot, hiszen ma szerződést kötött az Imax Corporation és a Sony stúdió.

Az IMAX Corporation és a Sony Pictures a mai nap folyamán adta ki sajtóközleményét, mely szerint a népszerű Resident Evil-sorozat negyedik része, a Resident Evil: Afterlife a hagyományos mozis premierrel párhuzamosan digitális IMAX-filmszínházakban is bemutatásra kerül. Az egyik legsikeresebb játékadaptáció következő részét Amerikában szeptember 10-én mutatják be, nálunk pedig egy nappal korábban.

Klikk ide! Klikk ide!

A Resident Evil: Afterlife-ról annyit még mindenképp érdemes tudni, hogy 3D-ben is bemutatásra kerül, sőt a filmet eleve 3D-ben forgatták. Viszont mivel IMAX-kamerákat nem használtak a készítési folyamat közben, így digitális utómunka segítségével kapják meg a nézők az IMAX kép- és hangminőséget. Az IMAX cég így újabb filmmel egészítette ki 2010-es mozis premierjeinek listáját, s ezzel egyre kevesebb az üres hely a 2010-es IMAX-premiernaptárban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!