Szekeres Viktor

Ezt most megszívtuk, Ha/Ver

Sok országban kapott világpremiert, illetve az amerikai bemutatóval egyenértékű premierdátumot a Kick-Ass, azonban idehaza csak júniusban láthatjuk a filmet.

Rajongói részről az év egyik legjobban várt filmje mindenképpen az Amerikában pénteken bemutatásra került Kick-Ass. A Wanted-et is jegyző Mark Millar remek képregénye alapján készülő filmet a Csillagport rendező Matthew Vaughn forgatta le, s némely angolszász országban már bemutatásra is került.


A gond az, hogy a film úgy tűnik nem kapott kellő nemzetközi hype-ot ahhoz, hogy itthon is felfigyeljen rá egy forgalmazó, így mi csak június 17-től láthatjuk a Kick-Ass-t, Ha/Ver címmel. A szerencsés helyzetben lévő országok között azonban ott van Horvátország, Hollandia, Kazahsztán, Csehország, Izland és Svájc, többek között náluk is már április 15-től meg lehet tekinteni az alkotást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeviloftheHell #15
    amit nem tudnak leforditani értelmesen mért eröltetik? hagyják ugy a cimet ahogy van
  • CaptainRumi #14

    Természetesen saját magamból indulok ki és biztos, hogy júniusban nem nézem meg. Ellenben ha most adnák megnézném. De persze tuti lesznek akik megnézik és ha nem sok moziban vetítik lehet meg is éri. Van egy olyan érzésem, hogy vidéki mozik alapból kilőve.
  • winnie #13
    " így nem is értem miért mutatják be egyáltalán olyan későn, ha már most nem lehet. Winnie?"

    ezt sem hiszem, hogy komolyan kérdezed:) ha nem mutatnák be, az lenne a baj. tény, hogy buktaszagú, de attól még egy próbát megérhet, főleg, hogy az esetek zömében nem a magyar forgalmazó dönti el, hogy mit mutat be és mit nem.
  • winnie #12
    "Itt jelezném, hogy akiknek szól ez a film, szerintem tudnak angolul. így felsleges is a fordítás. "

    uramatyám..., ezt komolyan gondoltad?
  • CaptainRumi #11
    Le merem fogadni, hogy ha nem fordítják le hanem meghagyják Kick-Ass nek több nézőt vonzana itthon mint ezzel a szar magyar megfelelőjével. Annyit, hogy Ass még győzike is ért (na talán ő mégsem) és sokkal jobban felkelti az érdeklődését, mint a Ha/ver. Emellé még jön a Júniusi dátum is, amikorra már jó minőségű dvd ripek is keringenek a neten, sőt akár még az eredeti DvD is kijöhet (max pár hónap késéssel). Nem is beszélve arról, hogy Júniusban több friss nagy esélyes kerül a mozikba. Szóval már most elkönyvelhető, hogy itthon bukta lesz, így nem is értem miért mutatják be egyáltalán olyan későn, ha már most nem lehet. Winnie?
  • Csak77 #10
    Baromság!!!!!!
  • Csak77 #9
    Szerintem illik a cím a filmhez. Talán jobb lett volna a seggbe-rugó? Ne már.
  • geronemo #8
    Itt jelezném, hogy akiknek szól ez a film, szerintem tudnak angolul. így felsleges is a fordítás. Szerintem.
  • gabeone #7
    Szerintem egy kreatív igazgató munkásságának eredménye ez a fordítás.. :)) De komolyra fordítva a szót, tény, hogy a magyar nyelvre macerás a fordítás.
  • Jimmyke #6
    És én még azt hittem, hogy a Kecskebűvölőktől mélyebbre már nem süllyedhetnek a fordítók. :D