Szekeres Viktor

Megjött a Vasember 2 végleges plakátja

Hét karaktert ábrázol és éppen ezért kissé túlzsúfoltnak is tűnik a Vasember 2 frissen megjelent plakátja. De a gyártó stúdió minden helyet ki akart rajta használni, hogy kiemelje sztárjait.

A Marvel honlapján, a Marvel.com-on jelent meg először a Vasember második részének végleges, nemzetközi plakátja, mely minden valószínűség szerint nemsokára magyar verziót is kap.

Az új Vasemberrel kapcsolatban nem győzzük elmondani, hogy bár Amerikában május 7-én kerül bemutatásra, idehaza már április 29-től láthatjuk a szuperhős legújabb kalandjait. A rendező, Jon Favreau filmjében szerepplők névsorát végigolvasva, igazi sztárparádé bontakozik kií: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Garry Shandling, John Slattery, Kate Mara, Clark Gregg és Olivia Munn. Közülük heten szerepelnek a plakáton


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bitbandita #8
    hát pölö Sam Rockwell: Moon, csak hogy a legutóbbit említsem, ő azért elég nagy név a szakmában, a többiek meg főleg TV-s sorozatokból ismertek, kivéve Garry Shandling, aki a stand up comedy vonulatból indult és showműsorai voltak.
    És igen ők sztárok, főleg/inkább a nagyvíz másik oldalán. DE gondolom akkor nyugodt lennél, ha mondjuk egy Sam Rockwell helyett Győző Gáspárt olvasnál, mert ő "igazi" sztár... boaaaa
  • Zombee #7
    Sztárparádé? Ki a tököm az a Jon Favreau, Sam Rockwell, Garry Shandling, John Slattery, Kate Mara, Clark Gregg és Olivia Munn?
  • algost #6
    Nem rossz:) Annak kifejezetten örülök, hogy Miklóst középre tették!!!!
    Ő lesz a csúcspont a filmben! (remélem)
  • koschwarz #5
    ugyanaz
  • mynameisbence #4
    Az a feka csávó ugyanaz a karakter mint az előzőbe csak lecserélték a karaktert vagy teljesen más fickó
  • Etinger #3
    "Heten vannak a plakáton..." Így lehet jobb lett volna, de am szem tök mind1. Nem ez a lényeg, hanem hogy ennél ütősebb plakát is jöhetett volna. De végül is ez is mind1, a film legyen ütős!
  • RoyalPredator #2
    De a 2 viselője valahogy skizofrén;)
  • Kensin #1
    "Hét szereplőt ábrázol és éppen ezért kissé túlzsúfoltnak is tűnik a Vasember 2 frissen megjelent plakátja."

    Az a hét valójában csak öt, a két páncélzatot nem nevezném szereplőnek