Szekeres Viktor

Elkészülhet a Kick-Ass 2

Siker esetén akár azonnal nekiláthatnak a Kick-Ass készítői egy második résznek, hiszen a alap képregény is folytatódik. Mark Millar, a füzetek írója, ráadásul sokkal sötétebb történetben gondolkodik.

Még be sem mutatták a Kick-Ass-t, de készítői már tervezik a folytatását. Matthew Vaughn filmje (az első rész) az alapul szolgáló képregény-sorozat első nagyobb történetét, nyolc füzetet fog feldolgozni, de a SXSW Film Festivalon a film főszereplői elmondták, hogy nemsokára megjelenhet a képregény folytatása, melybe már a film rendezőjének is lesz némi beleszólása. Az információk szerint Mark Millar író még sötétebbre képzeli a folytatást. Persze a filmes folytatás sokban függ attól, hogy miképp szerepel a mozikban az április 16-án bemutatásra kerülő film.


Azért is érdekes ezen híreket olvasni a Kick-Ass-ről, mert nemrég még ez volt az a film, amit senki nem akart finanszírozni, pedig Mark Millar, az eredeti képregény készítőjének neve a Wanted kapcsán ismertté vált. Később persze már elindult a stúdiók között a licit és végül a Lionsgate kapta meg a jogokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oregon1987 #3
    Nálam 10/10-es a film! Várom a folytatást!
  • crowmf #2
    Talán az lenne a legjobb!
  • CaptainRumi #1
    Itthon mikor óhajtják bemutatni? április 16-án biztos nem. De kinézem azt is a hazai forgalmazókból, hogy beteszik majd ősszel valamikor, vagy be sem mutatják...