Szekeres Viktor

Új karaktert írtak bele a Vasember 2-be

A sötétebbé váló Vasember 2 nem bírta el Olivia Munn humoros karakterét, azonban ahelyett, hogy a figura a vágóasztalon végezte volna, a készítők újabb Marvel-hőst írtak a sztoriba.

Olivia Munn a Complex című havilapnak adott interjújában elmondta, hogy miután befejeződött a Vasember második részének forgatása, kapott egy telefont Jon Favreau rendezőtől, hogy a film vágása közben derült csak ki, hogy a végtermék jóval sötétebb tónusú lett a tervezettnél. Ebbe pedig nem illeszkedett Munn meg nem nevezett karaktere, hiszen az a könnyed, komikus vonalat képviselte volna.


A színésznő szerencséjére a készítők elégedettek voltak alakításával, s ezért utólag egy másik Marvel-karaktert írtak bele a történetbe, melynek eljátszását ugyancsak rá bízták. Ezen új karakter jeleneteit a vágási folyamat közben vették fel, forgatták újra, de hogy pontosan kiről is van szó, az egyelőre még titok. (Bár némely rajongói oldalon és filmes adatbázisban már folynak a találgatások.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    a filmet látva, még mindig zavar, hogy kijavítottam a kollegákat?:)
  • winnie #7
    ha nagyon ritkán kommentelsz, akkor próbálj olyat, aminek több értelme. ahol valóban okoskodásba kötsz bele, nem pedig jószándékú hibajavításba.

    abban mi okoskodás van, hogy leírtam a kollegának, hogy ne dőljön be az imdb-nek, hiszen az, hogy randomjózsi beírja oda, hogy szerinte ki lesz xy a vasemberben (egy tavaly április pletyka alapján), az nem infó. főleg, ha tavaly nyáron írja be. főleg, ha olyanról, aki épp azt nyilatkozta, hogy nemrég forgatták újra a jeleneteit. meg azt, hogy azért tették ezt, mert humoros volt a szerepe. (iron maiden, mint tudjuk, egy orosz bérgyilkos. nem hangzik túl humorosnak.)

    sajnos még mindig vannak, akik az imdb-t vagy a wikipediát bibliának tekintik, holott ezekbe mindenki azt ír, amit akar. sokszor kamut. és a sok kamu így, terjed el.
  • joeperry #6
    Most komolyan. Nagyon ritkán kommentelek sg-n, de a konstans okoskodásod már engem is rohadtul idegesít, baszki. Igyál egy felest inkább, én fizetem.
  • winnie #5
    most komolyan. csak mert valaki beírta az imdb-be? ha ma beírom, hogy ő lesz invisible girl, akkor azt írné valaki ide a fórumba? olyan adatbázisnak ne dőlj be, amit userek szerkesztenek. (és, ha megnézed, hogy mikor írták be, akkor kiderül, hogy tavaly nyáron. iron maiden biztosan könnyed, viháncolós karakter.)
  • nickb #4
    Iron Man 2 (2010) .... Melina Vostokoff / Iron Maiden
  • PokerFace #3
    IMDB szerint:
    http://images1.wikia.nocookie.net/marveldatabase/images/4/4b/Iron_Maiden_(by_George_Perez).jpg
  • wareszsg #2
    Kamu. Vissza akarják édesgetni az olyan zord arcokat, mint én vagyok, akik szerint 1 rakás szar lesz a film. Nem lesz itt semmi féle sötétebb árnyalat.
  • yosha #1
    Ránézek a csajra és egyértelmüen Jessica Drew - Póknő.