Szekeres Viktor

Itt a Vasember 2 magyar plakátja

Már csak másfél hónap és láthatjuk Vasember legújabb kalandjait. A várakozást megkönnyítendő pedig addig is legeltethetjük szemeinket a film magyar plakátján.

Aki nem jár túl gyakran moziba, az is szemügyre veheti a Vasember 2 magyar nyelvű, ún. teaser plakátját, melyet nemsokára a végleges is követni fog. A filmet egyébként itthon április 29-án mutatja be a UIP Dunafilm, nyolc nappal az amerikai, május hetedikére tervezett premier előtt.

A jelenleg talán legtrendibb, Robert Downey Jr. alakította szuperhős kalandjainak második része minden bizonnyal hatalmas amerikai és nemzetközi siker lesz, kérdés, hogy nálunk nőni fog-e az első rész kapcsán tapasztalat, közel sem nagy érdeklődés. Míg Amerikában a Vasember 318 millió, a világ többi részén pedig 266 millió dollár bevételt hozott, addig idehaza szerzett alig 700 ezer dollár nem számít különösebben jó eredménynek egy efféle szuperprodukciótól. (Ezzel nálunk a Vasember 2008 húsz legsikeresebb filmje közé sem jutott be, pedig a 20. helyezett Wanted is képregény-adaptáció volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SBKMoses #6
    vszeg a szerző nem talált jobb képet. ez a magyar plakát meg már régi
  • FoodLFG #5
    Az első részben nagyon faszántos volt a főszereplő karaktere és szövegei (pl fegyverteszt rész). Remélem ezt a második részben is tudják majd hozni.
  • torcipepe #4
    hát ez a plakát nagyon gagyi.
    a Paramount felirat és a csillag a szeme alatt is gyári vagy csak a szerző nem talált jobb képet?? :)
  • csuszi #3
    nem sport, verseny. a triatlon a sport.
  • MoToX #2
    van olyan szó hogy "vasember", egy sportág melynek eredeti neve "iron-man" :)
    Nem hiszem, hogy utálnák a képregényfilmeket itthon, csak kevesen ismerik őket.
    De hogy ütős lesz a film az biztos:)
  • FefeeX #1
    Én már nagyon várom, legalább háromszori mozis lesz ez is szerintem. A képregényfilm-utálatnak itthon erős hagyománya van, nem csoda, hogy egy, már a címében is elég unrealisztikus (valószínű nincs ilyen szó, de aki akarja megérti :D ) filmet kevesen néztek meg.
    A Wanted más volt, az andzselinadzsolli, Mónikasó szint... Ha a Győzi vagy a Benkő lenne a főszereplő a Vásembörbe, egyből első lenne a listán :D
    A Batman-ből is csak a második "komoly" rész lett igazán sikeres...