Szekeres Viktor

Megtalálták Amerika kapitányt

Bár még a hivatalos bejelentés várat magára, minden forrás úgy értesült róla, hogy Chris Evans kapta meg Amerika Kapitány szerepét a legújabb Marvel-képregény adaptációjában.

Ahogy azt az elmúlt napok pletykái hallatán sejteni lehetett, a "döntős" trióból végül Chris Evans kapta meg a lehetőséget, hogy Captain America bőrébe bújjon. (Channing Tatum és Sebastian Stan volt a végső két vetélytárs.) Evans lesz az, aki a The First Avenger: Captain America című Joe Johnston-filmben Steve Rogers karakterének bőrébe bújhat. Evans szerződése három Captain America-filmre szól, melyek közül az első 2011. július 22-én kerül a mozikba, valamint benne lesz a The Avengers-moziban is Vasember, Thor és Hulk oldalán. (Sőt, cameo-szerepben további Marvel-filmekben is felbukkanhat.)


Érdekesség, hogy Chris Evans már korábban is szerepelt a Marvel-univerzumban játszódó filmben, a Fantasztikus Négyes első és második részében ő volt Johnny Storm, vagyis Fáklya. A Captain America-mozival kapcsolatos további hír, hogy a film rosszfiúját, Red Skull-t, Hugo Weaving alakíthatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #16
    " Ott van pl. a Pókember esete. Tobey Maguire is 3 filmen keresztül volt Peter Parker, erre rebootolják az egészet. "

    épp a képregényekből származik a reboot, ott van egy csomó újraindítás, ott cserélik le sokszor a szuperhősök alteregóját. a karakter a lényeg egyébként. nyilván IRL dolgok miatt nem játszhatja ugyanaz a színész mindig. vagy elvárnád, hogy christopher reeve után ne legyen superman? képregényben is sok tucat rajzoló rajzolta peter parkert, sokféleképpen nézett ki.
  • Gregie11 #15
    Nem értem miért nem lehet a filmesített Marvel-univerzumot is következetesen felépíteni. Mindent újraforgatnak más szereplőkkel. Ott van pl. a Pókember esete. Tobey Maguire is 3 filmen keresztül volt Peter Parker, erre rebootolják az egészet. Hát bravó! Remélem Bruce Banner az Avengers-ben majd Eric Ban... izé Edward Norton lesz és nem gondolják meg magukat ha már az Incredible Hulk végén cameozott Tony Stark (Robert Downey Jr.)ezzel is hangsúlyozva, hogy ott konzekvensen építik a storylinet és a szereposztást. Bár elnézve a tendenciát szana-széjjel fognak castingolni. Ja és akkor acikkben leírt Evans-esetről ne is beszéljünk....
  • algost #14
    Teljesen egyetérek!!:) Amúgy Hugo Weawing szerintem nagyon rossz döntés a rosszfiúra, valamiért nekem örökké Smith ügynök marad, ami hiteltelenné teszi számomra a figuráját, bármit is műveljen....De Kb Chris Evans-ről is ez a véleményem, szal, az egész úgy rossz, ahogy van...Sajnálom, pedig reménykedtem...
  • Axlkenobi #13
    Ryan Reynolds valójában már triplázni fog. :-DDD Hiszen ő volt Hannibal King a Penge: Szentháromság című filmben, majd Wade Wilson a Wolverine-filmben és most ugye ő lesz Hal Jordan a készülő Zöld Lámpás moziban. Ráadásul mindezt tetézi, hogy évek óta ő van kinézve a Villám címszerepére is (Wally West).

    Hogy témánál is maradjak, szerintem Evans remek választás a Kapitány szerepére. Még úgy két-három hete volt vagy hét név, amiket bedobtak, mint jelölteket. Hát akkor utána néztem a - számomra - totál ismeretlen színészeknek és egyik nagyobb nyál-poszterfiú volt, mint a másik. Szóval Evans kiválasztása úgy gondolom, hogy több, mint klassz.
  • Alfa Of NS #12
    Más filmjére nem emlékszem, de akkor is túl furcsa, hogy Fáklya szerepe után máshogy látod. Rengeteg szinész van, nem tudom miért nem tudnak válogatni.
  • Alfa Of NS #11
    Nem láttam, de az Amerika Kapitányhoz ennél sokkal maszkulinabb férfi kéne. Nagyobb darabb, izmosabb, nem pedig ilyen kicsit kisfius arc. Ha ártatlanabb arcot tudna vágni, akkor ideális lenne Pókembernek inkább.
  • Etinger #10
    Ryan Reynolds is duplázik, való igaz, ő 2 univerzumból választhat... Szerintem nem lesz ezzel gond, ugyanis soha nem fogják, vagy legalábbis nem mostanság eresztik össze ezeket a szuperhősöket. Csak a halogatás megy... amúgy meg a Justice League és társait ha ők alakítanák akik pl ezekben a filmekben szerepelnek, valami Támad a mars! féle muví jönne ki... ahol nehéz bármely szereplőnek is igazán megcsillogtatnia tudását.
  • Szolnokboy1 #9
    a marvel maga mondta egyszer, hogy 1 színész sosem játszhat két különböző marvel karaktert. ezzel szemben ugye itt nem ez lesz a helyzet. továbbá a Thor filmben Ray Stevenson (Punisher) játssza majd Volstaggot. tarthatná magát igazán a marvel ahhoz, amit mondott.
  • kalapos01 #8
    "Szerintem hülyeség egy már képregényhőst játszó szinészre más karaktert rakni. "

    Chris Evansnek ez vagy a hetedik képregényfilmje lesz. Eddig nem jelentett gondot, eddig nem volt hülyeség?
  • CybeRick #7
    Hugo Weaving pedig remek főgonosz lesz, már amennyiben hagyják "játszani". Kitűnő színész