Szekeres Viktor

A tévében nagy siker a 2012

Miközben a hét legnézettebb tévéműsora több mint két és fél millió nézővel a Csillag születik volt, a filmek sem tétlenkedtek. Vasárnap este például a Harry Potter 4. része az RTL-en, valamint a Dick és Jane trükkjei a TV2-n is 1,2-1,3 millió embert ültetett le a képernyők elé.

A hét meglepetése azonban mindenképpen a 2012 - Ha eljő a világvége című Nick Everhart-film volt (a rendezőt a 666 a szörnyeteg direktoraként és a 100 millió évvel i.e. vágójaként ismerhetjük legtöbben), melyet az RTL Klub a mozis Emmerich-film premierjéhez közel, a Csillag születik után adott este 10 órától.


A rutinos programming döntés pedig meghozta gyümölcsét, hiszen míg a konkurencián, a TV2-n, az Aeon Fluxot Charlize Theronnal mindössze alig félmillióan kísérték figyelemmel, addig a 2012-tévéfilmet az AGB adatai szerint 1,161 millióan látták, ami 36,2%-os közönségarányt jelent. (A kereskedelmi 18-49-es korcsoportban a SHR 37% volt, míg az AMR 562 ezer.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth74 #25
    A Mónia show, Józsi barát,Győzike show és Benkő faszharcos országában joggal számíthatnak a kereskedelmi televíziók arra ,hogy a sok gyökér erre is rácuppan és lőn.
  • Madmanus #24
    Ehhez már tényleg tudás kell. :) Azt hinni hogy egy mozifilmet leadnak 3-4 hét után a tv-ban :lol:
  • se here se zádé #23
    Ezek a legjobb vígjátékok :)
  • Reg5 #22
    Hát nem tudom... Aki tényleg elhitte, hogy ez a most vetített mozifilm, az nagyon naív ember lehet és még életében nem kapcsolta be a tv-t.
  • gothmog #21
    Ez a sztori megvolt?
  • Danecay #20
    Tévedés! Hónap eleje óta elérhető a film R5-ös változatban is.
  • sugarman #19
    jah nekem is haverom mondta h megnézte a 2012-t és h jo szar film. Mondja h dvdrip. mondom az érdekes mikor még csak camos van fent belőle mindenhol(még akkor legalább is. pár hete). akkor esett le h tuti ezt nézhette meg :D
  • Jrex #18
    Nekem másnap 4en is mondták h jó sz@r film volt,megnézték,de még utána se esett le nekik h ez más, én mondtam meg nekik h ez nem az ami a mozikban megy:D
  • alienslive #17
    Akkor egy életre megjegyezted a készítő stúdió nevét:)

    A filmjeik címei is a megtévesztést szolgálják. Lehet, jogilag nem lehet beléjük kötni, winnie érvelése nem rossz.
    Az más kérés, hogy etikailag elítélendő a stúdió stratégiája.
  • zidder #16
    Én hülye megnéztem, azt hittem valami jó lesz...