Szekeres Viktor

Az évad legnagyobb bukása

Amikor elkezdődik egy új tévés évad, amikor elindulnak az új sorozatok, mindig sokan várják nagy kíváncsisággal, hogy melyik produkció fog már egy-két adás után megbukni a belepumpált millió ellenére. Idén nem kell tovább keresgélnünk.

Amerikában még alig mutattak be pár sorozatot (a nagyja csak a jövő héten érkezik), mégis már 100%-ig biztosra vehető, hogy a modellek életéről szóló The Beautiful Life: TBL-nél nagyobb bukás idén nem lesz, hiszen a legkevésbé nézett csatorna leggyengébb sorozatát alulmúlni fizikai lehetetlenséggel határos.


A TBL szerdai bemutatkozása során mindössze másfél millió amerikait ültetett a képernyők elé a Nielsen mérései szerint, s ez bizony jóval alacsonyabb, mint a sokéves átlag. Most kezdheti sajnálni a CW csatorna, hogy Ashton Kutcher szériáját előnyben részesítve, tavaly elköszönt olyan produkcióktól, melyek átlagnézettsége meghaladta a TBL-ét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Silenzio #15
    Oh, you're no fun anymore. :D
  • Athor #14
    ugyan-ugyan... ezt te sem mondhatod komolyan, pixxi...
  • pixx #13
    Hosszú ideje dolgozom, de ez hogy jön ide? Nyilván angolul előtte is tanultam.
    Ne izgulj nem is szégyenkeztem, mert tévedni emberi dolog, csak néhány olyan ember mint te, akik tökéletesek. Ami nem baj csak nem kell lenézni a másikat, de ha így is teszel, és kapsz az arcodba akkor azt sértésnek veszed.
    És amilyen hülye vagy, még a csalira is rákaptál, ezen még "dolgózhatsz" eleget
  • kakateve #12
    Köszönöm, hogy leharaptad a fejem. A visszavarrás költségét elküldöm részedre, továbbiakban pedig kívánom, hogy lépj be valamelyik FUN klubba!

    /Egyébként tényleg nem rossz szándék vezérelt, de hát.../
  • EroSennin #11
    En helyedben a kulturaltabb "grammar nazi" kifejezest hasznalnam :)
  • qwas #10
    Hosszú idő óta "dolgózhatsz" külföldön. Másrészt nem szégyen az ha nem tudod, hogy kell írni egy két angol szót, de nem is muszáj teleszőni velük egy magyar mondatot.
  • pixx #9
    Nem is kell, elírtam...ez van...tudok angolul, külföldön dolgozóm, gondolom te soha se sem írtál el semmit, nem hogy angolul, de magyarul sem.
    Vannak ilyen tökéletes emberek, és szararcunak hívom őket, de ezt se kell személyeskedésnek venni :)
  • kakateve #8
    Aki nem tud angolul...

    fun = móka, vicc, esetleg szórakozás
    fan = rajongó

    Nem akarok személyeskedni, de a sokadik fun/fan dolog után már szúrja a szemem...
  • winnie #7
    "Soha semmi nem lett jobb Hollywood -ban amitől megvonták a pénzt, még ha körbe is van magyarázva. Egyszerű tény."

    rosszabb sem feltétlenül lett, mondhatnám, ha nem lenne ezer meg egy példa arra, hogy alacsonyabb költségből jobbat csináltak. ld. smallville 8. évad, hogy ne menjünk messzire, de a sor végtelen.

    semmi köze a minőséghez a pénznek. a minőség ugyanis az íróasztalnál kezdődik. a pénz pedig leginkább a forgatásnál jut szerephez.
  • pixx #6
    Én nem vagyok nagy fun, de állítólag trükkök száma, eléggé leesett, mindamellett, hogy sokan kevesebbet szerepelnek, és én biztos rosszul olvastam sokan szidták a 8. évad utsó epizódját, és a legrosszabb résznek választották. A költségcsökkentés miatt nem volt meg nagy harc, és sok embernek szúrja a szemét.

    Szerintem tud attól esni egy sorozat minősége, hogy egy jó kis ellenfél keveset szerepel, vagy nincs vele harc, stb stb.